Kohtumine siseminister Kristian Jaani’ga

Kristian Jaani

Teisipäeval, 13. aprillil kell 18.00 on Keskerakonna liikmetel võimalus veebikeskkonna Zoomi vahendusel võtta osa virtuaalsest kohtumisest siseminister Kristian Jaani’ga.

Tutvume ministriga ning arutame siseministri haldusalasse jäävaid teemasid, sealhulgas täna ühiskonnas tekkinud väga aktuaalseid küsimusi. Palume anda oma osavõtust teada hiljemalt 13. aprilli  kella 12-ks aadressil konverents@keskerakond.ee.

Kohtumine toimub veebikeskkonna Zoom vahendusel. Programmi eraldi alla laadima ei pea, vaid liituda saab veebilehitseja kaudu. Täpsem info ja link tulevad registreerunutele 13. aprillil. Võimalus on ministrile esitada ka küsimusi. Need võib saata registreerimise kirjaga ette või hiljem küsida läbi programmi vestlusakna (chat).

Kohtumine minister Kristian Jaaniga on osa virtuaalsest kohtumiste sarjast, mida pakume erakonna liikmetele. Seni on kohtumised toimunud erakonna esimehe Jüri Ratase, minister Tanel Kiigega ning Euroopa Komisjoni energeetikavoliniku Kadri Simsoniga.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.