Jaak Aabi FB otseülekanne teisipäeval, 18. mail kell 16.00

Jaak Aab

Head sõbrad, Jaak Aab kutsub teid teisipäeval, 18. mail kell 16.00 Facebooki otseülekande vahendusel temaga kohtuma. Umbes 45 minuti pikkuse LIVE raames räägib riigihalduse minister tööst valitsuses ning vastab teie küsimustele.

Oma küsimuse võib postitada siia kommentaaridesse (https://www.facebook.com/events/465632424529869/?active_tab=discussion) juba praegu, üheskoos vaadatakse need läbi 18. mail. 

Kohtumiseni!

1 Kommentaar
  1. Nojah 3 aastat ago
    Reply

    Kuidas on võimalik et Trformieranond saab nii palju hääli. Kas tõesti usutakse peavoolumeedia valesid sest nad on olnud reformierakondlaste hääletorud.Kuidas oli võimalik et valesüüdistustega saadi lahti segajatest reformierakondlaste võimule saamiseks. Ansip ju lubas et teeb kõik selleks ei valitsuskoalitsioon laguneks, Aga EKRE oli parem partner Keskerakonnale kui seda on Reformierakond. Kas tõesti see ei loe et Ansipi ja Rõivase valitsemiste ajal vaesus aina kasvas, majandus seiskus, arstiabisaamise võimalus kohapeal kaotati ära, kordagi ei tõstrtud pensione aga Ukraina sai tohutult palju raha meie käest ainult on arusaamatu mille eest jne. kõike ei jõua siin üles lugeda mis halvasti oli. Reformierakondalsed võivad valesüüdistusi vorpida aga ise nad on kaitstud ja laimavad keda tahavad karistamatult. Mõned Postimehe ajakirjanikud kirjutasid kunagi et neile öeldakse ette millest kirjutada ja keda laimata eriti Savisaart.Aga ausad keskerakondlastest ajakirjanikud vaikivad. Ei ole enam õiglasemat ja parimat poliitikasaadet Meedia keskpunkt. Suurepärane ja aus ajakirjanik suri kuna ta sai süüdistuse ja talle määrati karistuseks raske töö mis ta hauda viis. Meil on oma maal palju probleeme aga mõned seisavad ja tunnevad kaasa mõnesse riiki saadetud rahurikkujatele.Ja mitte EL-us olemisest ei olene riigi heaolu vaid iga riigi valitsusest.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.