Keskerakonna Mustamäe piirkonda asub juhtima Lauri Laats​

Keskerakonna Mustamäe piirkonna aastakoosolekul valiti uueks piirkonna juhiks Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats. Keskerakonna juhatusse kuuluv Laats rõhutas, et kohalike omavalitsuste valimiste eel minnakse mõistagi küsima valijatelt toetust, mis annaks taas absoluutse enamuse.

“Kohalikud valimised on juba praktiliselt ukse taga ning meil tuleb teha tugev kampaania, et oma positsiooni Tallinnas hoida. Valimiseelistuse uuringud näitavad, et Keskerakond liigub kindla võidu kursil, kuid mõistagi läheme küsima valijatelt toetust, mis annaks meile taas absoluutse enamuse,” ütles Laats. “Mustamäe linnaosas on meie seis väga hea ning oleme seadnud eesmärgiks saada siit üle poole mandaatidest. Mõistagi tänan erakonnakaaslasi usalduse eest ning kinnitan, et piirkond läheb valimistele vastu ühtselt ning tugevalt.”

Mustamäe piirkonna aseesimeesteks kinnitati Tallinna abilinnapea Eha Võrk ja Riigikogu liige Erki Savisaar. Piirkonna juhatuse liikmeteks valiti lisaks Võrgule ja Savisaarele veel Aavo Vään, Aleksander Iro, Andres Kollist, Erna Podanjova, Inna Fjodorova, Jelisei Lokotar, Igor Kravtšenko, Marko Ivask, Natalja Sokolova, Rostislav Lakutsevitš, Tatjana Kovaljova, Vladimir Rusnak ja Ülle Klaus.

Keskerakond on teinud algust piirkondade aastakoosolekutega, täna kogunetakse Lääne-Virumaal.

6 kommentaari
  1. Eve 3 aastat ago
    Reply

    Lauri Laats on näide sellest missugune peab olema parim poliitik. Ta sobiks ka presidendiks olles aus, õiglane ja töökas inimene. Ta ei laima kedagi ega halvusta. , ei õhuta vihavaenu ega seisa raisates aega tundes kaasa teistesse riikidesse saadetud rahu rikkujatele. Laats on Mustamäel teinud suurepärast tööd ja eks teeb ka edaspidi.Ta on tõeline keskerakondlane kes väärib vaid kiitust.

    • Almar Glustsenko 3 aastat ago

      Me ei teagi, kellele peaks adresseerima selle tähelepaneku, kas Lauri Laatsile, Eha Võrgule, Erki Savisaarele või kellelegi muule, aga

      KOOS SADADE TOOMPEAL PROTESTIJATEGA JA AJAKIRJANDUSE VASTU HUVI TUNDJATEGA PÖÖRAME TEIE TÄHELEPANU SELLELE, ET

      Igor Kravtšenko ON KRIMINAALKURJATEGIJA,

      KES SÕITIS RIIGIKOGU EES TAHTLIKULT (avalikkusele arusaamatutel põhjustel 23.03.2021 Keskerakonnast väljaheidetud)

      TANEL GRABTSENKOLE VOLVO MAASTURIGA OTSA, MISJÄREL TANEL (Uue Maailmakorra ootuses-kartuses uue nimega Daniel Rüütmann), käis vähemasti kuni 25.05.2021-ni kepiga.

      Seega on ka täiesti ühiskondlikult ja poliitiliselt sobimatu, et Laats või muud erakonnasellid arutasid ja võtsid vastu otsuse Kravtsenko TAAS (Keskerakonna) RSRi Mustamäe juhatusse valida,

      vaid on ühiskondlikult ootuspärane, et piirkonna juhatus teeb ise ettepaneku Riigikogule, et Kravtsenko riigikogulase puutumatusest vabastada ja tema üle õiglane kriminaaluurimine korraldada.

      Seni (näiteks 19.05.2021 õhtul meie Toompeal protestijate seltskond ütles seda ka pikema vestluse käigus lossi ees Oudekkile) ootame, et Igor võtab Taneliga ühendust ja me lepime kokku, mil me same oma suurema, EESTIS AJALOOLISELT VÄLJAKUJUNENUD RAHVUS(HÕIMUDE)VANEMATE, KOGUNA, TOOMPEAL, MILJONIPELDIKU KÕRVAL PARGIS

      JUTURINGIKS

      KOKKU TULLA ja Kravtsenkoga seal asja, pärisperemeesrahva ajaloolises vaimus, põhjalikumalt läbi arutada, kuni sellele tahtliku tapmise katsele on vähemalt meie ringis lahendus leitud.

      Mõistlik oleks, kui Kravtsenko maksaks vabatahtlikult ja seal avalikult Tanelile kompensatsiooniks ka näiteks 1500 eurot, või misiganes ta selle kuriteo kompensatsiooniks vajalikuks peab, kui ta arvab, et on ise 20 aastat Mustamäe ja Riigikogu poliitikuna ehk tavakodanikust ja –mittekodanikust “mingil määral” paremat sissetulekut teeninud.

      Kui meil poleks vaja esmalt klattida seda, et politseisse, kaposse, prokuratuuri ja kohtusse on kokku siginenud märkimisväärselt nutuvabamüüri kurjategijaid,

      kes tahavad meie põlis- ja tavarahva häält igakülgselt summutada ja kes alustasid seetõttu ka selle tahtliku tapmiskatse suhtes hoopis väärteomenetluse alles siis, kui seda enam avalikkuse ees kinni mätsida ei õnnestanud,

      siis on ilmselge, et vastasel korral poleks Kravtsenkol ka praegu enam seda aega, et kasutada võimalust meie juturingi tulla ja pikemaks ajaks vangi sattumist vältida.

    • Almar Glustsenko 3 aastat ago

      Kuna juudist vabamüürlane ja RSRi (Keskerakonna) Riigikogu fraktsiooni liige, jesuiitidest juudaste kätte langenud Vatikani toetava Riigikogu toetusrühma asutaja, doktor Viktor Vassiljev on avalikult kinnitanud, et Kaja Kallasel on Rockefelleri seltskonnaga kuni 2030. aastani nende poolt loodetavasti kehtiv leping (mille sisuks on saada “covidi-19” kriisina lavastatud pandeemiale viidates ka Eesti põlisrahvuse looduskestev majandus oma sionistlike juutide pandeemia omandusse),

      Ja kuna me oleme pea 2 kuud Toompeal selle seadustamise vastu protestinud, tihedalt suhelnud, mitmesaja inimese gruppides kallistanud ja keegi pole meist “covid-19”-ks nimetatavasse viirusesse haigestunud,

      siis on ka Kaja Valitsus sunnitud Eestis tegema avaldusi, et maske pole enam vaja kanda (sest need on terviseohtlikud) ja on sunnitud piirangud kaotama, kuna vastasel korral oleks peagi juba 100%-le valijatele selge, et meid on Valitsuse ja Riigikogu tasemel selle etendusega massiliselt surmani viidud ja kõige kõrgemal riiklikul tasemel majanduslikult paljaks varastatud.

      Muidugi on ka (VÄIDETAVALT) saavutatud juba see tase, et 500 000 elanikku Eestis on DNA-d muutva vaktsiiniga mürgitatud ja Valitsus ja Riigikogu (eriti neis olevad sionistid) loodavad, et “lollid matsid” lasevad end sellega edaspidigi tavapärasest kiiremaks surmaks ette valmistada.

      Seega poliitkurjategijatena te loodate, et poliitiliselt on kasulikum meie väidetuga juba avalikkusegi ees nõustuda, maskid ja piirangud kaotada, sest loodate, et inimesed jäävad end vaktsineerima juba reflektiivseks hirmuks alateadlikult poliitkujundatud refleksi tõttu ja, kuna te omaarust seadustasite totaalse avaliku kontrolli

      (just tuli inimestele vabamüürlike 3-nurkade kujutistega paberil kiri SEB-ilt, et sisult kuritegelik Eesti juutide Valitsus laseb pangal kohustada kliente vahetada oma Visa viipekiibita kaaardid Master viipekiibiga kaartide vastu, mis tähendab, et igast traadita internet seadmest möödudes oleme me nüüd sunnitud endast e-trajektoori maha märkima ja kuritegelik Valitsus müüb meie andmed maha sellele Iisraeli firmale, kellega ta on Riigikogu tasemel juba 2018 aastast selleks täieliku elanikkonna kontrolli lepingu sõlminud)

      ja vaktsineerimispassid.

      Aga palun arvestage sellega, et
      ..
      SEE NÄEB ÜLIMALT TOBE VÄLJA, KUI SELLISES OLUKORRAS POSEERIVAD GRUPIFOTOL OMAARUST EESTI ÜHE POPIMA ERAKONNA ÜHE SUUREMA OMAVALITSUSE 12 ASJAPULKA NII, NAGU NAD OLEKSID LIITUNUD OMA “PANGARÖÖVLIST”VÕI PANGARÖÖVLIST (SIIANI POLE SELGE) LINNAPEA BANDEGA.

      Järelkiri:

      Palun võtke vähemalt fotol need ohtlikud suukorvid ära. Ainuüksi sellepärast, et te võite olla tegelikult selle poliitpundi liikmed, kellele tegelikult ka lihtrahval (sh lihtrahvuslastel) eelnevatel valimistel loota on.

    • Almar Glustsenko 3 aastat ago

      Aga, kus on

      Vsevladõka “Kõigevalitseja” Jürgenson,

      kes muretseb nii tavavalijate, kui ka enda poliitkamraadide Kravtsenko ja Grabtsenko käe- ja jalakäigu pärast. Eriti lmselt seepärast, et jäi liiga hiljaks Edgari jalakõigu pärast muretsemisega ja nutuvabamüür jõudis temast ette.

      Kas sellisena ta pandeempoliitika ajal erakonna piirkonna juhatusse ei sobi?

  2. Keskerakond - on aeg ärgata! 3 aastat ago
    Reply

    Kas juhtima või mitte aga KESKERAKONNAL ON VIIMANE AEG TEHA JÄRLDUSI VALITSUSEVAHETUSEST VEEBRUARIS! Mitte midagi head see keskerakonnale ja tema toetajatele toonud pole.
    Sellest ajast on muudkui reformi ja EKRE populaarsus tõusnud, keskerakonna oma langenud. Kas ei jõua kohale, et põhjus on Ratase lahkumine peaministrikohalt?
    Miks lasti reformierakonna uuesti võimule!? Kas jubedast 17 aastast veel vähe oli. 2016-2021 sai rahvas kergemini hingata. Nüüd on ülbus ja kärpimine jälle tagas! Oleks saanud ju keskerakonna juhtimisel jätkata! Ratasel ega keskerakonnal pole absoluutselt vaja mingit ilma võimuta dekoratiivset presidendi kohta.

  3. Almar Glustsenko 3 aastat ago
    Reply

    Kui Keeleinspektsiooni või (Elmar Vaheri Mossadi Gladio-B omarahvusvastaseks kurjategijatest pikaajaliste retsidivistide bande kõrvale) Migratsioonibüroosse on, passiärikate kõrval, jäänud veel mõni ugri maarahva kultuurriigi eest võitlev patrioot,

    siis pöörame nende täepanu sellele, et siinse artikli fotol, vasakul on punase pusaga (oletatavasti?) humanoid, kelle peapoolsest otsast pole aru saada, kas võib välistada selle, et tegu on negroidse rassi esindajaga st vabamüürlaste presidendikandidaadi, Tarmo Soomere soovil Mondolt siia Mustamäele näiteks Kongo kultuurirevolutsiooni tegema ostetud tegelasega.

    Igatahes pusale kirjutatud MR.Lokotar ei võimalda kuidagi tuvastada, et tegu oleks Mustamäele ugri maarahva kultuuripoliitikat tegema kutsutud tegelasega, isegi mitte seda, et ta oleks venkude esindajana tovarisj.

    Muidugi jaab üle veel oletus, et ta on Nelson Mandela või Desmond Tutu rististamise punane kotkas.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.