Keskerakonna Lääne-Virumaa piirkonna juhina jätkab Siret Kotka

Keskerakonna Lääne-Virumaa piirkonna aastakoosolekul valiti juhina jätkama Riigikogu liige Siret Kotka. “Tänan piirkonna liikmeid usalduse eest. Keskerakond hoiab Lääne-Virumaal tugevat positsiooni ja läheme kohalike omavalitsuste valimistele vastu kõrgeimate eesmärkidega,” lausus Keskerakonna juhatusse kuuluv Siret Kotka.

Lääne-Virumaa piirkonna aseesimeesteks kinnitati Tapa vallavolikogu esimees Maksim Butsenkov ja Riigikogu liige Kaido Höövelson. Juhatusse valiti veel Triin Varek, Maidu Aimse, Jelena Fjodorova, Jaan Meerits, Rauno Võrno ja Arvo Roosipuu.

“Keskerakond teostab võimu viies Lääne-Virumaa omavalitsuses, kuid meie eesmärgid on veel suuremad. Lääne-Virumaa elanikud usaldavad meid, sest Keskerakond on tegudega näidanud, et seisame tugeva keskklassi moodustamise eest,” ütles Siret Kotka. “Rakveres oleme alustanud jalgpallihalli ehitusega ja hiljuti pälvis riikliku rahastuse Arvo Pärdi kontserdimaja rajamine. Viru-Nigula vallas läbis põhjaliku rekonstrueerimise Aseri koolimaja, Vinni vallas viisime läbi spordikompleksi uuenduskuuri, Väike-Maarja vallas oleme rajanud kergliiklusteid ja Tapa vallas on meie prioriteediks teha korda vaksalihoone.”

8 kommentaari
  1. Jah 3 aastat ago
    Reply

    Imearmas poliitik-nii õiglane, aus ja tark naine.

    • Almar Glustsenko 3 aastat ago

      Kuulasime NETS rahvustevastase seaduse 2. lugemise päeval Riigikogu ees protestijatena, läbi mobla valjuhääldi, Riigikogu sots-komisjoni istungit, mida juhtis Kotka.

      Keegi EKRE omadest palus Kotkal selgitada sisult seda, et

      (rääkimata sellest, et Eesti riiiklikuks statistikaks võetakse aluseks väidetavalt, ilmselgelt ka gripi kõrval, väidetavat „Covid-19” määrav PCR-test, mitte biorelvana välja töötatud Sarsi määrav Sars-CoV-2 test)

      mitu tsüklit inimorganismis toimuvat viiruse paljunemist võib PCR-testi käigus laboratoorselt imiteerida, kuni see paljundamine ei saa testi käigus enam mitte kuidagi tõepärasust peegeldada.

      Kotka võttis selllele küsimusele vastates SELGELT RAHVAVAENULIKU TAKTIKA ja rääkis vastuseks hoopis midagi muud.

      Kuigi riigi tähtsaima organi, Riigikogu, poliitiliselt olulisima sotsiaalse organi, Sots-komisjoni eesistujana on tal käige suurem vastutus, üle aasta vältel meile etendatud pandeemia käigus, olla selgitanud välja niisugused lihtsalt väljaselgitatavad nüansid JA KOHUSTUS NENDEST TEADMISTEST JUHINDUDA määrates Riigikogu poolt Terviseametile ja med-asutustele Valitsuse läbi vastavaid ettekirjutusi.

      Kui Siret Kotka ei oleks temast niisugusel viisil sõltuva 1 324 000 inimese teadlik genotsiidija, siis ta oleks juba ammu väja selgitanud, et Terviseameti (riigi Valitsuse) juhendamisel toimub pikaajaline valetamine, mille tagajärjel sunnib Valitsus neid inimesi end alaliselt maskiga lämmatama ja vaktsineerima vaktsiiniga, mis on mõreldud DNA-d muutvana ja täidab Gatesi, ADL-esisionisti Foxmani, Vene rabi Shneersoni, poliitik Tshubaisi ja Eesti astroloogi Villu Põldma (loe: Tervendaja 2/ 2021) poolt plaanitud ja järjekindlalt elluviidavat kava, et Maailmast 6 000 000 000 inimest, ilmselgelt peamiselt vaktsiinimanipulatsioonide, kui kõige lihtsamalt kasutatava poliitmanipulatsiooni viisi, abil kõrvaldada.

      Nimelt ei tahtnud Kotka komisjoni istungil kuuldagi seda, et PCR testiga ei saagi määrata ohtlikku Sarsi ja kui selle alusel olekski mõtet mingit Eesti pandeemiastatistikat teha ja sellest juhinduda (mis on nii sots- kui med-statistiliselt absurdne ettekijutus),

      siis see statistika (mis saab olla tavapärast, vähemalt 40 aastat Maailmas juba ringelnud covidit või grippi määrav) oleks mingi med-ohu näitaja vaid siis, kui PCR-testiga määrataks neid viirusi inimeses haigestavana ja edasikantavana laboritesti 25, maksimaalselt 30 tsükli alusel. Eestis on aga tavapärane, et PCR-testis tehakse kuni 42 tsüklit.

      Juba PCR-testides 35 tsükli määras on tegelik testitava nakatuvuse tõenäosus 3% ja vastavalt tõenäosus, et testitav on valepositiivne 97%. Seega, kui 35 tsükli arvuga väidetkse Covid-nakatunuteks 500 inimest, siis keskmiselt 35 testitsükli kasutamisel on tegelikult võimalikult Covid või gripihaiged 9 inimest. Covid ja gripi tõepärasest määramisest erineb Eestis tegelikkus 100-1000 korda.

      Aga Ratas ja RSR-i juhatus näikse liitunud olevat Siret Kotka, kui genotsiidijaga ja tahaksid tal ilmselt edaspidigi lasta eriti Virumaalasi niisuguse genotsiidiva suhtumisega poliitjuhtida.

      Kui need pole piisavad argumendid, et Ratas teda erakonna Lääne-Viru juhi, Riigikogu Sots-komisjoni liikme ja Riigikogu liikme ametist lahkuda paluks, siis tähendab see, et Ratas, Riigikogu RSR fraktsioon ja Lääne-Viru piirkonna juhatus on samasugused OMA VALIJATE VÕLTS-PANDEEM-GENOTSIIDIJAD.

      Iga riigikogulane ei saa olla niivõr tark, et ta saaks aru igast valdkonnast, milles ta SADADE TUHANDETE INIMESTE ELU ÜLE OTSUSTAB. Aga ta võib PÜÜDA VALIDA teadjaid ja VÕIMELISI NÕUNIKKE. Kui ta näeb ilmselgelt, et tema enesegi Riigikogukaaslased väljendavad järjepanu ja pika aja vältel rahulolematust TEMA VÕI TA NÕUNIKE EBATÕESTE OTSUSTE VASTU, siis peaks riigikogulasel olema oidu, et ta mingil hetkel saab aru, et ta ei sobi sellesse ametisse, SEST SAAB ARU, ET TA VÕIB OMA LOLLUSEST SADU TUHANDEID INIMESI LASTA ÄRA TAPPA.

  2. Soo 3 aastat ago
    Reply

    Ja selliseid inimesi nagu on Siret Kotka on meeldiv siis näha. ta tuletab meelde et on palju tublisid ja õiglasi keskerakondlasi. aga jörgmise artikli pildil seisab jälle välisminister kes on sbaõiglane . Ma ei teagi kas ta on keskerakondlane aga ega ta ei spbigi Keskerakonda. Siret Kotka aga hoiab Keskerakonda au sees. Kahju et siin nii vöhe võtavad sõna parimad keskerakondlsed aga kui nad seda teevad on alati rõõm nende artikleid lugeda.

  3. Kas 3 aastat ago
    Reply

    Siret on juba kuulutanud, et mõlemad Virumaad tuleb ühendada? Kaua me mängime Vene-Virumaad ja Eesti-Virumaad?
    Ja pealinn tuleb Rakverest viia kas Viru-Jaagupisse, Väike-Maarjasse või Simunasse. Läheb ka seal elu käima. Kõiki neid kante tean hästi ega aja umbluud välja. Pole vaja Rakverest sellist montsrumit teha nagu Tallinnast.

    • Almar Glustsenko 3 aastat ago

      “…pealinn tuleb Rakverest viia kas Viru-Jaagupisse, Väike-Maarjasse või Simunasse. Läheb ka seal elu käima…”

      …Mis tõestabki, et piirkonna poliitika üle otsustamisel on küll oluline , et vaadatakse kohaliku mätta otsast, nagu nende ridade kirjapanija või Siret Kotka, aga oluline on ka osata vaadata kogu Eesti ülevaatena või rahvusvaheliselt tulenevaid ohte piirkonna asulate elanike ellujäämise suhtes.

      Maakogus, kui esitlesin end 2.02.2018 Tartu üldkogul järjekindlalt Lasnamäe kihelkonna vedajana, siis seda Maakogu vabamüürlastelt oma kätte tagasi sadud maksumaksja rahadega rahastada ja kujundadada püüdnud poliitkäpikud mõtlesid 9.02.2018 Maakogu Väikerahvastepäeva istungiks selle vastu (!) välja poliitilise lahendusena omaarust kavala nipi ja, väites, et Lasna piirkond kuulub ajalooliselt Jõelähtme kihelkonna alale, püüdsid mind lasnakatega sundida Jõelähtme kihelkonna tädide tahtmisest juhinduma.

      See on küll väga patriootlik fenomen (juhul, kui seda ei üritaks teha vabamüürlaste teadlikud või osalt ebateadlikud käsilased, nagu Kristjan Moora ja ei mõjutaks samasugused Rea Raus ja Kaupo Vipp), kuid NII SEE EI TOIMI, ET KEEGI OMAARUST POLIITTEHNOLOOG, KES POLE TAHTNUD EGA SUUTNUD 30 AASTA VÄLTEL PANNA EESTI 2 SUURIMAT ERI ETNILISE ALGUPÄRAGA RAHVUSGRUPPI OMAVAHEL TEINETEISEST KA TEGELIKULT SOTSIAALSELT HUVITUMA PANNA,

      SUNNIB LIHTSALT NEIST GRUPPIDEST SUUREMAT JA AGRESSIIVSEMAT KULTUURI EVIVAT LIHTSALT MINEMA SELLE MENTALITEEDIGA PEREMEHEMA GRUPI AJALOOLISEMAID ASUPAIKU MASSILISELT KÜLASTAMA JA NEISSE EDASI ASUNEMA.

      Sestap on näha ka RSR-I peale-Edgari aegne märgatav poliitiliselt vaimne vaegumine, kui te hakkate omaarust tõsimeeli arutama selle üle, et kui Simuna või Väike-Maaria suguste väikeasulate elanikkond on poliitiliselt sunnitud orjama Soomes aastakümnete vältel ja kuulukse juba Hiinastki on muud rahvuskogukannad poliitiliselt (ilmselgelt Kõlvartit eeskujuks tuues) väikeasulatesse nende asemele ostetud,

      Et siis tuleb veel Kohtla-Järve või Narva täitele slaavlastele teha poliitilisi soodustusi neisse asulaisse edasi rännata. SEE ON SULASELGE LÄÄNE-VIRU ASULATE UGRIDE MAARAHVA ELANIKKONNA VASTANE GENOTSIID.

      Võiks alustada sellest, et Ratasel ei süveneks arusaam, et meie, PRIA “toetuste” toel masskasvatatud rapsi jm saak võib odavalt Virumaaltki suunduda Saksamaale ja sealt võib me omade LiPode asemel siia poliitoligarhina lasta Lidli ja, et see võiks laieneda ka Virumaadele, nagu juudi-pandeem-Coop või –Prisma.

      Virumaa piirkonna juhtidel on ülesanne, et teha Grossile esmalt selgeks, et ta võiks TÄIELIKULT pühitoiduainete ulatuses omamaist päritolu saaduste müügile üle minna ja mitte üldsegi neegritest ega ukrainlastest tööliste mõtteid enam mõlgutada.

      Ratasla sõdurid võiksid evida niisuguste juut-oligarhide lembust, kuni nad ei ole poliitiliselt ise end kohaliku (kodu?)rahvustesõbraliku poliitika tegemises piisavalt ülevaatlikuks harinud ja seda omarahvusliku taaste seisukohalt ka harjutanud nii, et põlistalud on tagastatud Soomest tagasimeelitatavatele (endistele) orjadele.

      Aga Pruuli GO(D) ehk Suure Domineerimise (Maailma)Ordu sugused pandeem-sionistid ja Sõõruma sugused “Pushinjani seljakottlased” ei ole küll peremeesrahvuslikult ja ka seniste pikaajaliste külalisrahvuste seisukohalt need, keda ei peaks pigem otse lennukilt Patareisse väga hästi turvatud ruumi maandama.

    • Almar Glustsenko 3 aastat ago

      PARANDUS

      Maakogu mainitud Suurkogu ja Põlisrahvaste Päev olid 2019. aastal, mitte 2018.

  4. nime ei ütle 3 aastat ago
    Reply

    soo! ja ka niiI on teisi ka sama jutu vestjaid, ilmselt on nad üks ja sama persoon. ikka et liimets on ebaõiglane, kus ja mismoodi, jääbki selgusetuks.

  5. Almar Glustsenko 3 aastat ago
    Reply

    RSRi riigikogulasest Kravtsenko poolt hiljuti peaagu autoga poliitmõrvatud endine keskerakondlane, Tanel Grabtsenko ehk nüüdne Daniel Rüütmann soovib nüüd Maakogu vabamüürlaste mõjualast (oma sõnade järgi) (rahvuslastest?) vabaduseihkajatele tagasi saada.

    Ta kutsus 15.05.2021 isegi me rahvusvahelisele „Covid”-vangistuse vastasele Maailma ühisele protestipäevale, Vabaduse väljakule vabamüürlaste abilistest Maakogu „veterane”, Rea Rausi ja Emil Rutikut (et nad vabatahtlikult kuulutaksid, et annavad Maakogu mõjuvõimu rahvusvabadikele üle?). Rutiku kuulukse isegi kohal olnud, aga kuulukse, meie õnneks, mitte olnud kõnet pidanud.

    Igatahes keegi Maakogu valimisjärgsete „varjusuremisejääkidega” ikka mehkeldaja ütles, et nüüd on Maakogu asjapulgad kehtestanudki reeglid, et Maakogus saavad olla vaid ajalooliste kihelkonnapiiridega kihelkondlaste grupid.

    See on ju väga austav ajaloolise traditsiooni suhtes ja seab rahvushõimselt õiglase sihi. Kui rahva vahepealsed poliitjuhid, viimase 800 aasta vältel, poleks seda järjepidevust järjekindlalt hävitada lasknud ja ise ei hävitaks seda siiani.

    See on äärmine poliitiline lühinägelikkus, et kui mingi omas mahlas (kasvõi enamuses rahvusajalooliselt patriootlik) Maakogu punt vaid nii kindlameelselt talitab, et kui RSRi poolt rahvusgenotsiidija Kotka läheb sellise Maakoguga 100% kaasa, aga samas hakkab nii tema kui pandeem-sionistlik ülejäänud, Eestile pähe istunud, poliitoligarhia ostma oma kätte saadud sadade miljonite eest näiteks Lääne-Virusse Simunasse või Väike-Maarjasse kuni 7 600 000 uusorja ulatuses tulnukaid (nagu TA juhtrabi, Tarmo Soomere ja Euroopa Pagulaskeskus seda on ette kirjutanud)

    ning Maakogu ja Riigikogu sotsiaalsed pimesikud lihtsalt pigistavad silmad kinni, sest rahvuskihelkondlikult polegi ehk nende jaoks isegi neid asulaid olemas, saati siis Lasmamäge, Kohtla-Järvet või Narvat, mis asetsevad ajalooliselt mittepõlisküladelise Hansatee peal.

    Muusseas, vene keeles on hansa ehk ganzha sotsiaalse burzhuisuse kohta üteldav (nõukogulikult) halvustav väljend.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.