Jüri Ratas loobub presidendiks pürgimisest

Jüri Ratas

Keskerakonna esimees ja riigikogu spiiker Jüri Ratas ütles Vikerraadiole, et tema eesolevatel presidendivalimistel ei kandideeri.
 
“Ma olen öelnud, et ma soovin viia erakonna kohalikele valimistele ja seista selle eest, et Keskerakonnal läheks hästi. Ma olen öelnud, et tulemus on kiirusest olulisem ja ma arvan, et presidenti otsib ka täna Keskerakond nii erakonnast seest kui ka väljast ja see nimi kindlasti ei hakka minu nimega,” lausus Ratas.

Ratase sõnul ta ise ei ole kunagi öelnud, et ta kandideerib presidendiks, vaid pigem on olnud ajakirjandusel soov selle nimega mängida. 

Ratas lisas, et vaja on leida inimene, kes ehitab Eestis sildasid, kes ehitab Eesti ühiskonda, kes näeb Eesti sisse, erinevaid piirkondasid, mitte me ei kaeva siin kraave.

5 kommentaari
 1. Eve 3 aastat ago
  Reply

  On vaja sellist presidenti kes tegutseb Eestimaa huvides, õiglast, ausat ja tarka. Ma ei tahaks sellist presidenti kes sekkub teiste riikide siseasjadesse, õhutab vihavaenu ja tunneb kaasa mõnesse riiki saadetud rahurikkujatele.

 2. Tehtud! 3 aastat ago
  Reply

  Kes tegi,Ise tegi?

 3. Nojah 3 aastat ago
  Reply

  Mulle meeldis eelmine valitsuskoalitsioon rohkem Ratas oli väga tubli sisepoliitikas ei saa võrreldagi Ansipi ja Rõivase valitsemise aega kus tehti palju vigu ja vaesus aina kasvas aga mind panevad imestama tema välispoliitilised vaated mis mulle ei meeldi. ega pole ka kerge koostöö Reformierakonnaga sest reformierakondlased on oma valesüüdistustega palju halba teinud.

 4. Nii 3 aastat ago
  Reply

  MIKS MEIL EI SAA RAHVAS PRESIDENTI VALIDA. Igas demokraatlikus riigis saavad inimesed valida presidenti aga näe kade meel on kui rahulikult toimuvad valimised ja siis saadetakse rahurikkujad riiki. Jube mis toimus USA-as valimiste ajal, samuti Maidanil Ukrainas.

 5. Vastik 3 aastat ago
  Reply

  oli Jurka suust kuulda, et see olevat halb, et meil ei saa rahvas presidenti valida. Ometi oli just tema koos oma bandega presidendi otsevalimise vastu, kui konservandid ettepaneku tegid. Nii valelik on Jurka! Vesi peale!
  Selline kahepalgeline lipitseja ei kõlbaks ka vallavalitsusse muuks kui koristajaks.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.