Lasnamäe keskerakondlasi asus juhtima Vladimir Svet

Lasnamäe piirkonna juhatus

Keskerakonna Lasnamäe piirkonna aastakoosolekul valiti piirkonna esimeheks linnaosa vanem Vladimir Svet. Rohkem kui kolm aastat Tallinna linna suurimat piirkonda juhtinud Mihhail Kõlvart ütleb, et Lasnamäe piirkonna juhtimine oli talle au, aga ka suur vastutus.

“Iga viimase kolme aasta jooksul langetatud suurem või väiksem otsus vajas kaalumist, mis tihti tähendas keerulisi valikuid. Samas lähtusime alati tallinlaste huvidest ning iga inimese ootustest ja vajadustest,” lausub Mihhail Kõlvart.

Samas usaldab Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart kõrgelt Vladimir Sveti aktiivsust ja pühendumust Lasnamäe linnaosa vanemana. “Olen veendunud, et Vladimir usaldusväärse meeskonnamängijana mitte ainult ei säilita Keskerakonna saavutusi Lasnamäel, vaid rikastab kindlasti piirkonna tööd oma kogemuse ja tulemustele orienteeritusega,” rõhutab Mihhail Kõlvart, kes jätkab Keskerakonna Tallinna nõukogu juhina.

Vladimir Sveti sõnul peavad Lasnamäe keskerakondlased keskenduma sellele, et lasnamäelaste häält oleks valimistel kuulda. “On erakondi, kes tahaksid lasnamäelasi linna juhtimisest tasalülitada. Meie eesmärgiks on kaitsta kõikide lasnamäelaste huve, vaatamata nende maailmavaatele, sotsiaalsele taustale või emakeelele. Lasnamäe ees seisab terve rida olulisi arenguid: Rail Baltica Ülemiste terminali, Tallinna Haigla ja rohelise koridori rajamine ning jalgrattavõrgustiku väljaehitamine. Meil lasub vastutus nende ideede teostamise ees,” räägib Vladimir Svet, kes nimetas aseesimeesteks Riigikogu liikme Maria Jufereva-Skuratovski, Tallinna abilinnapea Kalle Klandorfi ja Tallinna Linnavolikogu liikme Aleksandr Zdankevitši.

Lasnamäe piirkonna juhatusse kuuluvad veel Leonid Mihhailov, Ants Pilving, Deniss Presnetsov, Manuela Pihlap, Karine Oganesjan ja Anu Aus. Volinikeks valiti Kalle Klandorf, Aleksandr Zdankevitš, Leonid Mihhailov, Ants Pilving, Deniss Presnetsov, Karine Oganesjan, Anu Aus, Valentina Bortnovski, Aadu Jõgiaas, Irena Valge, Izabella Riitsaar ja Grigori-Kazimir Seliverstov.

1 Kommentaar
  1. Jura Kofimassin 2 aastat ago
    Reply

    Rahvas räägib et kesikutest eided peavad ikka palju alla neelama erinevates kabinettides. See olevat Edgari aegadest nii jäänud. Mõned on päris kaugele jõudnud nii.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.