Keskerakonna Narva piirkonna juhiks valiti Tatjana Stolfat

Narva piirkonna juhatus

Keskerakonna Narva piirkond pidas oma aastakonverentsi Narva linnuse õuel. Sõnavõttudega tervitasid osalejaid Keskerakonna aseesimees Mailis Reps ning Riigikogu liikmed Mihhail Stalnuhhin ja Mihhail Korb. Video teel osales konverentsil erakonna esimees Jüri Ratas, kes kinnitas, et Keskerakond on Ida-Virumaa eest väljas ning lisas, et kohalikele valimistele minnakse võidumõtetega nii Narvas kui ka terves Eestis ja ta on isiklikult valmis sellele kaasa aitama.

Sõnavõtjad märkisid, et Keskerakond on valitsuses olles viimaste aastate jooksul teinud väga palju ära kõigi inimeste heaks. Siinkohal on olulisemad näited erakorraline pensionitõus ja õpetajate palgatõus, lisaks veel hea koostöö kohalike omavalitsustega, et linnad ja vallad saaksid võimalikult väikeste tagasilöökidega väljuda koroonakriisist.

Tõdeti, et Narvas on olnud küll poliitiliselt keerulised ajad ja esinenud on mitmeid möödarääkimisi, kuid nüüd on aeg minna ühtse jõuna edasi kohalike omavalitsuste valimistele, sest ainult Keskerakonna juhtimisel on Narva linna areng olnud märkimisväärne ja see peab jätkuma.

Keskerakonna Narva piirkonna esimeheks valiti linnavolikogu esimees Tatjana Stolfat, kes nimetas aseesimeesteks Tarmo Tammiste ja Jekaterina Golubtsova. Juhatusse valiti veel Mihhail Stalnuhhin, Viktoria Lutus, Andrus Tamm, Heli Adamovitš, Vitali Iljin ja Natalja Šibalova.

Tatjana Stolfat ütles, et Narva keskerakondlastel seisab ees suur töö, et olla edukad sügisestel kohalike omavalitsuste valimistel. “Meie eesmärk on saada Narvas järjekordselt volikogus enamus kohtadest,” lausus Tatjana Stolfat. “Meie meeskonnas on väga kogenud ja asjatundlikud inimesed, kes on tõestanud oma tegudega, milleks nad on võimelised. Narva linn peab keskerakondlaste juhtimisel näitama, et meie elanikel on siin hea elada. Linnavõim peab igati kaasa aitama, et investoritel oleks baas, kuhu tulla, sest töökohtade loomise soodustamine aitab kaasa Narva elanike majanduslikule heaolule. Jätkama peab ka sotsiaalsfääri ja vaba aja veetmise võimaluste arendamist. Keskerakond on valitsuses olles näidanud, et Narva ja kogu Ida-Virumaa on riigile oluline piirkond, mida tuleb toetada tagamaks riigi majanduskasvu jõudmise kõigi inimesteni.”

Keskerakonna volikogu liikmeteks valiti Tarmo Tammiste, Andrus Tamm, Heli Adamovitš ja Mihhail Panšin. Revisjonikomisjoni liikmeteks valiti Ljudmila Morina, Jaana Kirs ja Sofja Homjakova.

1 Kommentaar
 1. Hiina peab maksma 10 triljonit 12 kuud ago
  Reply

  USA ekspresident Donad Trump ütles, et Hiinalt peab nõudma välja 10 triljonit dollarit selle surma ja hävingu eest, mis maailmas on põhjustatud.

  Trump ütles, et nüüd hakkavad ka tema vaenlased aru saama sellest, kuidas viirus loodi Hiinas laboris. Värske info valguses on tulnud välja, et USA valitsuse nõunik Anthony Fauci oli teadlik, et koroona on laboris loodud viirus, aga sellegipoolest oli algul vastu USA piiri sulgemisele ja näomaskide kandmisele. Faucit kahtlustatakse koostöös Hiina võimudega, vahendab Daily Mail.

  Ühtlasi on tulnud välja, et Faucit hoiatati võimaliku laborilekke eest samal ajal, kui ta rääkis avalikkuse ees, et viirus levis loomulikul teel loomalt inimesele.

  Eelmise, 2020. aasta 18. aprillil tänati Faucit selle eest, et ta ütles avalikkuses, et ei pea võimalikuks leket laborist. Labor, kust koroona väidetavalt välja pääses oli saanud USA-lt toetust Fauci teadmisel ja seetõttu võis Faucil olla huvi infot varjata.

  Trump ütles, et Wuhani labori toetamine algas Obama valitsuse ajal 2014. aastal ja Trump tegi sellele lõpu.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.