Jaan Toots juhib Tartu piirkonda edasi

Tartu piirkond

Keskerakonna Tartu piirkonna aastakoosolekul valiti esimeheks tagasi Jaan Toots.

Aseesimeheks nimetati Vladimir Šokman. Juhatusse valiti veel Markus Meier, Artjom Suvorov, Andro Roos, Olev Raju, Kirill Avdejev, Väino Land, Marina Riisalu, Jelena Frunze, Nikolai Põdramägi ja Tiina Mürk.

Volinikeks valiti Vladimir Šokman, Markus Meier, Andro Roos, Marina Riisalu ja Meelis Ludvig.

Revisjonikomisjoni kuuluvad Natalia Zavt, Kaupo Parksepp ja Ly Michelson.

3 kommentaari
 1. algas inimeste sundvaktsineerimine 12 kuud ago
  Reply

  Venemaa pealinnas Moskvas, kus koroonaga on haiglas juba üle 12 000 inimese, algas inimeste sundvaktsineerimine viiruse vastu.

  Moskva linnapea Sergei Sobjanin andis korralduse kohustuslikus korras ära vaktsineerida kõik teenindussektoris töötavad inimesed, vahendab Daily Mail.

  Moskvas möllavad uued koroona variandid, mis on kohaliku Sputniku vaktsiini suhtes kuni 58 protsenti immuunsemad. Need uued koroona variandid on India ehk Delta variandi mutatsioonid, ütles Sputnik V vaktsiini looja ja Gamaleya instituudi direktor Alexander Gintsburg.

  Venemaal lisandus täna kolmapäeval 13 397 uut nakatumist, neist 5782 uut juhtu ja 75 uut koroonasurma Moskva linnas. Pühapäeval lisandus Moskvas 7704 uut nakatumist, mis on kõrgeim tase alates eelmise, 2020. aasta detsembrist.

  Dr Gintsburgi väitel ringleb Moskvas praegu mitmeid koroona mutatsioone. Need pole kaugeltki Wuhani viiruse mutatsioonid, vaid on ka India variandi mutatsioonid.

  Venemaa on maailmas nakatumiste arvult 6. kohal, aga president Putin on teatanud, et Venemaa on koroonaga hästi hakkama saanud.

  Nakatumiste arv kasvab, kuna Venemaal on vähesed lasknud end vaktsineerida, kuigi detsembris viidi läbi tasuta vaktsineerimise kampaania.

  12 miljoni elanikuga Moskva linn on Venemaa koroona epitsenter, linnas on aga vaktsineeritud vaid 1,8 miljonit inimest.

  • Siin üks korter ainult mehe nimel 12 kuud ago

   “Korteriühistu revisjonikomisjoni ettekannetest tuleb välja, et näiteks 2011. aasta lõpus oli Georgi-Rene Makimovski võlg ühistu ees 913,34 eurot, võlg kasvas ja küündis 2014. aasta lõpuks 2544 euroni. 2015. aasta lõpuks oli võlg vähenenud –1054 eurot. 2016. aasta ettekannet veel avaldatud pole. Probleem oli ühistu jaoks ilmselgelt tõsine – nähtub, et suure kortermaja peale oli ta suurim võlglane. Näiteks 2015. aasta lõpus oli lisaks temale raha võlgu vaid veel üks korteriomanik (summa ligi 650 eurot). Nii pöörduski ühistu kohtutäituri poole ja keelumärked pandi Georgi-Rene kinnistutele 2015 aasta juuni alguses.” Vot selline vahva mees kaunistab meie kersti diivanit, ja müüd me peame seda maksimovskit surmani üleval pidama? Ei pea, kaduge mõlemad siit! Monarhiale lõpp!

 2. Jansa 12 kuud ago
  Reply

  on keskbande maine langetamisel teinud tõesti suurepärast tööd, las õõnestab edasi.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.