Riigikogu Keskfraktsiooni esimeheks valiti Jaanus Karilaid

4 kommentaari
  1. Kaks kurja naist 3 aastat ago
    Reply

    Repsi sünnipäev ja kohvimasin ning Ratase joogid autosse on efektne suitsukate, mille tagant ei paista enam välja see, et meil ei vastuta keegi mitte millegi eest, märgib Ivan Makarov.
    Nägin 23. juulil Delfis pealkirja „OTSESAADE TÄNA | Yana Toom, millal Keskerakonna häbilood lõpu saavad?” Mitte et ma oleksin selliste saadete usin vaataja, aga annotatsioonid loen ikka läbi. Nii ka seekord: „Mailis Repsiga seotud pahandused on räsinud Keskerakonna mainet. Jüri Ratase teise valitsuse kukutas Porto Franco afäär ja ka erakonnajuhi enda “Joogid autosse” jätab halva mulje. Missuguse pitseri vajutab see lähenevatele kahtedele valimistele? Saates “Vilja küsib” on külaliseks Keskerakonna juhatuse liige, eurosaadik Yana Toom.”
    Minu ettekujutus talutavast vestlussaatest või intervjuust nõuab, et vähemalt üks osapool oleks intelligentne. Kuid kahe riiaka ja algeliselt väljenduva inimese vestlus ei paku reeglina mitte midagi muud, kui loosungid, süüdistused, sildikleepimised ja, võttes arvesse Toomi tavapärast leksikoni, ka kõigi oponentide otsesõnu lollideks sõimamine. Kiisler aga on oma tigeduse ja väljendusviisi poolest juba ammu muutunud meie väikseks Olga Skabejevaks.

  2. Sedasi 3 aastat ago
    Reply

    Keskerakondlased on pidevalt pidanud taluma reformierakondlaste alatuid valesüüdistusi mis on rikkunud nende ervist ja seganud tööd. Ega keskerakondlased pole julgenud omasid kaitsta sest siis võivad ise löögi all sattuda. Ratasel oli julgus võtta ära reformierakondlastelt võim ja olla kaua peaminister kui lõpuks jõuti välja rataseni provotseertud süüdistusega millest tal polnud aimugi ja tal polnud muud võimalust kui alla anda sest arvatavasti tal oli valida kas Savisaare saatus või au ja kuulsus kui annab võimu reformierakondlastele. Ratas tegi väga palju head sisepoliitikas. Polnud kerge parandada neid vigu mida tegid reformistlikud valitsused ja edasi minna raskes pandeemia olukorras. Aga saadi hakkama. Millegi pärast reformierakondlasi ei karistata ja nad võivad teha kõike mida tahavad.

  3. Jah 3 aastat ago
    Reply

    Jaanus Karilaid on tubli mees. Mulle on ta alati meeldinud. Ainult üks kord ma ponud nõus kui ta kritiseeris Helmet tema arvamuse pärast.

  4. Karilaid on Ratta taguotsa üks kannikatest. mis pööratud rahva poole. 3 aastat ago
    Reply

    Ratas lubas rahva poole näoga olla kuid ei. Ikka taguotsaga. Reeturitest, varastest ei saa kunagi inimesi.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.