Jaanus Karilaidi kommentaar pärast kohtumist Tarmo Soomerega

Jaanus Karilaid ja Tarmo Soomere

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni esimees Jaanus Karilaid: “Riigikogu Keskerakonna fraktsioon ja juhatuse liikmed kohtusid Tarmo Soomerega, et saada sügavam ülevaade akadeemiku veendumustest ja maailmavaatest. Kohtumine oli sisutihe ning Eesti Teaduste Akadeemia president näitas vastustes ja oma seisukohtade tutvustamisel üles kõrget professionaalsust.

Tarmo Soomere jättis tänasel kohtumisel sümpaatse mulje ja temast võib saada ametlik presidendikandidaat. Selleks ootame aga ära kolmapäeval toimuva parlamendierakondade esindajate koosoleku.

Silmas tuleb pidada ka seda, et Keskerakonna presidendikandidaadi kinnitab erakonna volikogu, mis koguneb alles siis, kui on suurenenud tõenäosus koguda presidendikandidaadile piisav laiapõhjaline toetus Riigikogus 30. augustil.”

7 kommentaari
 1. Jannu 3 aastat ago
  Reply

  1. küsimus oli: Kuda sa suhtud Rohuküla raudteesse?
  Tarmo: Kiidan taevani ja ehitame Ristnani. Ja paneme restuvaguni ka käima.
  Jannu: Siis oled meite mees!

 2. Nii 3 aastat ago
  Reply

  Poliitikute seas peaks olema rohkem teadlasi. Minu meelest Soomere on sobiv kadidaat ja Karilaidi soovitusi võib uskuda.Kahjuks mõned meie poliitikud tegelevad rohkem vihavaenu õhutamisega mõnede riikide suhtes kus on ilma teise sekkumiseta rahulik elu.mõned meie poliitikud mõtlevad välja valesüüdistusi tublidele inimestele töö asemel.keskerakondlased püüavad teha kõik mis võimalik et eestimaalastel oleks oma isamaal hea elada aga kahjuks pavad teistega arvestama, oleme ju liidus.Ega välispoliitikas ei julgegi eriti oma arvamust avaldada. Loodame et uus president aitab kõike paika seada.

 3. Karilaid! Mida sa prunditad suud. Võtta mehe riist s8hu. Oled siis nagu Ratas. 3 aastat ago
  Reply

  Tee seda.

 4. Ei teadnutki! 3 aastat ago
  Reply

  Ei teadnutki ,et Karilaidile ja KE meeldib homoaktivist ja eesti rahva assimileerija? Tore on vaadata kuidas Teie populaarsus kaob !

  • heh 3 aastat ago

   Aga mina jälle jälgin teie lemmikute kahepalgelisust kodanik “Ei teadnudki”. Kogu aeg nurisevad selle üle et teised erakonnad neid välistavad. Nüüd teatab junior Helme, et nemad ei soovi Soomerega isegi kohtudagi, neil on oma kandidaat. Nemad Riigikogus ei hääletagi. Nagu riik riigis, ajavad seal mingit oma erakonna asja, ise on selges vähemuses Riigikogus, aga käituvad kui isevalitsejad. Ja siis arvatakse et nende kandidaadist võiks saada kogu Eesti president, lubage naerda. See on ju kõige pesuehtsam kahepalgelisus ja suur rumalus veel takkaotsa. Teil on põhjust oma valijaskonna pärast muret tunda, keda te järjepidevalt eemale peletate, mõistusega inimene ei saa ju ometi jäädagi sellist erakonda toetama, kes selliselt käitub. Ma ei kujuta ette et meil on selline president, kes hakkab välistama, kellega ta kohtub ja kellega mitte ja seda juba esimesest sekundist alates, sest ta on mingi liberaalse maailmavaatega. Kas te ikka saate aru kui lollisti EKRE ennast praegu presenteerib. Ja kustkohast sa võtad õiguse nimetada Soomeret homoaktivistiks ja assimileerijaks. Huh, ma ei või, EKRE kisakoorile on ju kõik lubatud ja igale poole te jõuate oma pruuni läraka maha jätta.

  • Tarmo 3 aastat ago

   avaldas pederastide abiellumisele toetust ja pidas võimalikuks, et Eestisse tuuakse veel 1 miljon muslimit ja neegrit.

 5. robert 3 aastat ago
  Reply

  Minu arvates pole Soomere ei väljapaistev teadlane ega ka poliitikas käsi Hiilib vastustest oma pereelu kohta kõrvale Mingi lodeva riietusega habemik härrakene Libe liberalist EKRE lihtsalt ei varja oma seisukohti ja Põlluaas ütleb oma arvamused selgelt välja EKRE tõuseb aga kesk on puha pigis Ennuke klaveritunnis paksmargareeta kodupagenduses Midagi on sisemiselt puha mäda Värisevad poldikesed ei tee iialgi poliitikat ammugi veel presidente Oskasid vaid referendumi vussi keerata ja saavad reetmise eest täie rauaga sest rahvas ei unusta

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.