Keskerakond, Isamaa ja valimisliit Koduvald lähevad Kadrinas valimistele ühise nimekirjaga

Eesti Keskerakonna Kadrina osakond, erakonna Isamaa Kadrina osakond ja valimisliit Koduvald jõudsid Kadrina valla tuleviku üle arutades seisukohale, et üheskoos on Kadrina inimeste huvide eest seismine tulemuslikum ning otsustasid osaleda valimistel ühise nimekirjaga. Ühiste eesmärkide kinnituseks kirjutasid osapoolte esindajad täna alla koostöökokkuleppe.

Keskerakonna Lääne-Virumaa piirkonna esimees Siret Kotka sõnas, et Keskerakonna jaoks oluline, et suudaksime Kadrina valda  edasi arendada. “Tänane Kadrina vald väärib seda, et jätkuks võimalus saada gümnaasiumiharidust, aga tähelepanu tuleb pöörata ka eakatele, kes ootavad kaasaegse vananemiskeskuse valmimist. Usume, et iga eakas peab saama tasuta ujumas käia ning tagame igale lapsele tasuta lasteaiakoha.”

Isamaa Kadrina osakonda juhtiva Viive Tuuna kinnitusel on kohalikul tasandil poliitilised erimeelsused ületatavad ning selliselt on võimalik keskenduda ühiste eesmärkide saavutamisele. “Antud juhul on koostöö nurgakiviks ühine arusaam Kadrina Keskkooli tulevikust ning eesmärgiks seista selle eest, et Kadrina Keskkool saaks edukalt jätkata,” kinnitas Tuuna.

Valmisliitu Koduvald esindav Jaanus Reisner avaldas headmeelt selle üle, et kui enamasti toimub valimiste eel nimekirjade lagunemine, siis praegu on tegemist erinevate poliitiliste vaadete koondumisega ühise eesmärgi nimel. “Meie gümnaasiumihariduse tulevik on vaieldamatult nende valimiste peateema. Valimisliit Koduvald on seisnud alati kindlalt Kadrina Keskkooli eest ja teeb seda ka nüüd,” lubas Reisner.

6 kommentaari
  1. Soo 3 aastat ago
    Reply

    Küll on kahju et sotsid ei lähe koos Keskerakonnaga.Eelmine sotside esimees meeldis mulle rohkem.Aga Isamaa juba karjus ei plats puhtaks-ehk tahab Tallinna üle võtta. Mulle meeldiks selline liit Keskerakond, EKRE ja SDE. helme räägib mida mõtleb aga kellelegi halba ei tee. Ega ei peagi valetama.Nende kunagine valimiskampaania mulle ei meeldinud aga ju noo saab mõjutada inimesi aga valitsuses olid nad tublid.

    • KOIDAS KUSAGIL. ? 3 aastat ago

      MEIL ISTUB JUBA ÜLE POOKE AASTA VANGLAS KREMLIMEELNE MEES. VENEMAAL ISTUB VANGLAS MEES KES EI OLE KREMLIMEELNE.DUSEST JA
      kÕIK AGA RÄÄGIVAD SÕNAVABADUSEST JA VABADUSEST OMA SEISUKOHALE.
      SEDA NIMETATAKSE DEMOGRAATIAKS.
      MEIL KA DEMOKRAATIA.

    • Siret Kotka kaks paar nädalat tagasi 3 aastat ago

      lubas hääletada koduvallas ja esimese asjana lubas anda rahvale jalgratta teed.
      Mis ta nüüd Kadrinas rahvale lubab.
      Ei saa usaldada suurte võlgadega inimest. Mõelge ise.

  2. Soo 3 aastat ago
    Reply

    Parandan vea peab olema Helme.

  3. Enn 3 aastat ago
    Reply

    Nii kaua kui Isamaa tubli esimees on haige kasutab Isamaa laari vastikut ütelust plats puhtaks. Laari ajal oli Isamaa ebameeldiv organisatsioon. Selle ütelusega tuleb meelde Laari valitsemisaeg kus tekkisid kodutud ja prügikastiinimesed, pensione ega alampalka ei tõstetud, hinnad tõusid kõrgele eriti korterihinnad jne. Jube aeg oli ja kas nad tahavad Tallinnasse ka selle aja sisse tuua. Keskerakonnal ei tohiks midagi ühist olla Isamaa erakonnaga. See erakond on olnud ka valitsuses vaid kohatäiteks.

  4. Keskerakond peidab enda ridades vargaid, reetureid, pätte ja kaabakaid. 3 aastat ago
    Reply

    Nii see on.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.