Jüri Ratas on Eesti Keskerakonna esinumber Mustamäel

Jüri Ratas on Mustamäel esinumber

Eesti Keskerakonna esinumber Mustamäe valimisringkonnas on erakonna esimees ja Riigikogu esimees Jüri Ratas.

“Keskerakonnale on tallinlaste poolt absoluutne enamus volikogus usaldatud juba viiel järjestikusel korral. Oleme seda usaldust õigustanud ning mõistagi läheme küsima sama tugevat toetust ka nüüd,“ ütleb Jüri Ratas. “Praeguse Tallinna linnavolikogu volituste perioodil on Tallinna juhtinud kaks meeri, Taavi Aas ja Mihhail Kõlvart. Mõlemad on teinud oma tööd väga hästi, on teinud seda südamega. Tallinna edukas areng on silmaga näha, pealinnas on hea elada.”

Jüri Ratase sõnul on tal siiralt hea meel ja au taas Mustamäe valimisringkonnas kandideerida. “Just Mustamäe inimeste toetus valimistel ning toetus hea sõnaga on andnud mulle hoogu teekonnal poliitikas. Olen väga rahul, et linnaosa juhtimisel on tehtud tõsist tööd. Mustamäe on puhas ja korras, elanikke teenindatakse kaasaegsetes hoonetes, koolid on korda saanud, linnaosa roheluse eest kantakse hästi hoolt. Kõik see peab sama hoogsalt jätkuma,“ räägib Jüri Ratas. “Läheme Tallinna valimistele väga tugevate kandidaatidega ning sisuka visiooniga. Keskerakond on õige valik!”

Jüri Ratas on Riigikogu esimees 2021. aasta märtsist. Aastatel 2016-2021 oli ta peaminister, 2007-2016 Riigikogu aseesimees. 2005-2007 oli Jüri Ratas Tallinna linnapea, 2003-2005 Tallinna abilinnapea.

7 kommentaari
  1. Nimi 3 aastat ago
    Reply

    Viinad autosse. Peab ikka haugi mälu olema kui hääle kommunismile viskad.

  2. Eve 3 aastat ago
    Reply

    Mina olen Ratases pettunud sest ta soovitas välisministriks ebaõiglase naise. MINA TAHAKSIN ET MUSTAMÄE VALIMISRINGKONNAS OLEKS ESINUMBER LAURI LAATS. Laats on Mustamäe heaks nii palju teinud, Tema suurepärane töö väärib vaid kiitust. Laats on töökas, hooliv, , sõbralik, õiglane ja ei sekku teiste riikide siseasjadesse vaid teeb kõik mis võimalik eestimaalaste heaks.

  3. Karilaid ja Ratas valetavad. 3 aastat ago
    Reply

    Pidime saama pensioni igaluiseks lisaks 100 e. Kuid saime kuus euri, Loone kiitis erakonda, et Keskerakond andis vanuritele elamist vääriva pensioni.
    Samuti Keskerakonna juhid käivad ringi nagu lihunikud, varrukas puss. Otsivad jälle kellele puss selga lüüa.
    Ärge neid uskuge.

  4. Enn 3 aastat ago
    Reply

    mina sain pensionilisa päris palju ja mu pension pole kunagi olnud nii suur kui praegu. See 6 eurt lisa on valr ja õel jutt. Aga ei tohi unustada et rahandus on Reformierakonna halduses ja Keskerakond pole üksinda võimul. Kunagi Laari valitsemise ajal pensionid ei tõusnud kordagi ehkki hinnad tõusid kõrgele eriti korterihinnad Siis sai võimule S.Kallas ja kutsus valitsusse E.Savisaare kes tõstis pensioni kohe 30 protsenti muidu see oleks praegu olnud väga väike. Ansipi ja Rõivase valitsemiste ajal pensipne ei tõstetud ja vaesus aina kasvas. Eks koroona segas ka palju.

    • mnjah 3 aastat ago

      Pensioni tõus on seotud indekseerimisega ja sõltub paljuski majanduse käekäigust, mida suurem majanduskasv, seda rohkem tuleb ka lisa. Eelkõige jään ärevusega ootama järgmise aasta aprilli, sest selle aasta majanduskasv tõotab tulla rekordiline ja kohe tekivad ka kõhklused ja kahtlused, sest rahandusminister paistab meil kooner olevat. Tõsi, selle aasta aprillis oleks pidanud pension natuke langema, aga seda ei tehtud ja tuhat tänu selle eest. Aga seda pingsamini vaatan tuleviku poole, sest mul on kuri kahtlus, et oravad hakkavad siin midagi susserdama. Nende imagoga ei käi kokku raha jagamine ka vaesematele. Aga fakt on see et Ratase valitsemise ajal tegid pensionid korraliku tõusu ja kes siin midagi muud väidab, see kiibitseb siin kellegi teise hüvanguks.

    • Ennule. 3 aastat ago

      Jah, SAVISAAR TÕSTIS PENSIONIT MÄRGATAVALT. Ratas see aeg pissis püksisäärte. Tema teene ei olnud see sugugi. Ei ole kaua mööda sellest kui Ratas lubas pensioni tõsta alates uuest aastas sada euri, Valetas. Tõsteti ikka aprillis kuue euri jagu. Sa oled vanaks jäänud ja unustamine on loomulik.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.