Keskerakonna nimekirjas on Tallinnas 338 kandidaati

Mihhail Kõlvart ja Andre Hanimägi

Keskerakonna aseesimees Mihhail Kõlvart ja erakonna peasekretär Andre Hanimägi andsid teisipäeval Tallinna valimiskomisjonile üle kandidaatide nimekirja 338 kandidaadiga.

„Läheme valimistele vastu väga tugeva ja motiveeritud meeskonnaga, loomulikult küsime sealjuures tallinlastelt vähemalt sama tugevat mandaati, nagu meile usaldati neli aastat tagasi,“ ütles Mihhail Kõlvart, „nii, nagu linnavolikogu peab peegeldama Tallinna elanikke, oleme ka oma nimekirja kaasanud kandidaate väga paljudest eri valdkondadest. Tunnustatud meditsiinitöötajad, hinnatud haridustöötajad, armastatud kultuuri- ja spordiinimesed, usinad ettevõtjad, kogenud poliitikud.“

Kõlvart soovis kõigile kandidaatidele valimistel edu ning avaldas lootust, et nüüd käivitub sisukas valimiskampaania. „Loodan, et pealinna valimiskampaania muutub sisukaks ning saame arutada heade ja väga heade ideede üle ning näeme võimalikult vähe poliitilist ärapanemist. Tallinlased väärivad asjalikku kampaaniat.“

Keskerakonna nimekirjas lähevad Tallinnas valimistele ka paljud muudelt elualadelt tuntud inimesed, näiteks olümpiapronks Jüri Tamm, kunstiajaloolane Jüri Kuuskemaa, näitleja Larissa Savankova, õigusteadlane Igor Gräzin, Korteriühistute Liidu juht Urmas Mardi, meditsiinijuht Arkadi Popov, olümpiavõitja Irina Embrich ja treener Dmitri Budõlin.

Keskerakonna nimekirjade esiviisikud valimisringkondades on järgmised:

Haabersti

Marek Jürgenson – Riigikogu liige

Viktor Vassiljev – Riigikogu liige

Betina Beškina – Tallinna abilinnapea

Andre Hanimägi – Keskerakonna peasekretär

Oleg Siljanov – Haabersti linnaosa vanem

Kesklinn

Taavi Aas – majandus- ja taristuminister

Arkadi Popov – Lääne-Tallinna Keskhaigla juhatuse esimees

Monika Haukanõmm – Kesklinna linnaosa vanem

Helve Särgava – Tallinna Linnavolikogu aseesimees

Natalia Malleus – Riigikogu liige

Kristiine

Andrei Novikov – Tallinna abilinnapea

Jaanus Riibe – Kristiine linnaosa vanem

Eva-Maria Liimets – välisminister

Igor Gräzin – õigusteadlane, vaimulik

Vladimir Velman – Tallinna Linnavolikogu liige

Lasnamäe

Mihhail Kõlvart – Tallinna linnapea

Kalle Klandorf – Tallinna abilinnapea

Vladimir Svet – Lasnamäe linnaosa vanem

Aivar Riisalu – Tallinna abilinnapea

Maria Jufereva-Skuratovski – Riigikogu liige

Mustamäe

Jüri Ratas – Riigikogu esimees

Lauri Laats – Mustamäe linnaosa vanem

Eha Võrk – Tallinna abilinnapea

Igor Kravtšenko – Riigikogu liige

Margarita Tšernogorova – Tallinna Linnavolikogu liige

Nõmme

Tiit Terik – Tallinna Linnavolikogu esimees

Grete Šillis – Nõmme linnaosa vanem

Irina Embrich – Tallinna Linnavolikogu liige

Nikita Grožnov – Nõmme linnaosa vanema asetäitja

Peeter Mardna – pensionär, teenekas meditsiinijuht

Pirita

Tõnis Mölder – keskkonnaminister

Tõnis Liinat – Pirita linnaosa vanem

Miroslav Berezovski – ettevõtja

Kaie Kõrb – tantsupedagoog

Svetlana Sladkova – ettevõtja

Põhja-Tallinn

Yana Toom – Euroopa Parlamendi liige

Tanel Kiik – tervise- ja tööminister

Vadim Belobrovtsev – Tallinna abilinnapea

Peeter Järvelaid – õigusteadlane

Manuela Pihlap – Põhja-Tallinna linnaosa vanem

2 kommentaari
  1. Võõrad 3 aastat ago
    Reply

    sahkermahkrid on mulle vaid Nikita Nõmmelt, Miroslav ja Sveta Piritalt.

  2. Almar Glustsenko 3 aastat ago
    Reply

    Keskerakonna (alates nov 2016 RSR-i) auesimees Edgar Savisaar kandideerib numbri all 460 lasnamäel.

    Esimene Vaba Eesti on loodud Eesti NSV nomenklatuuritegelaste poolt, nagu Indrek Toome ja Siim Kallas

    (vt wikipedia),

    kellest tuumik moodustas hiljem Koonderakonna ja sealt suundus tuumik hiljem Tartu Reformierakonda. Praeguse Vaba Eesti looja on Veiko Huuse, kes on varem olnud libe-poliitikute firmade esimehest tankist ja nüüd (loodetavasti) pööranud oma elus uue lehekülje, vähemalt Toompeal 5 kuud protestijatest teadlikumad ja rahvusmeelsemad ei lase tal enam libe-libapoliitikat ajada ja me mahitame teda oma äri-petuskeeme hülgama, mida ta on meile avalikult ka lubanud

    (youtube.com: Ülo Almar Veiko ; vt ka: Ülo kohtumine Savisaarega).

    Edgaril on jah huvitav jonnipunni fenomen. Eelmisel korral kandideeris ta koos Mõisa-Sõõrumaaga, kes on poliitilises mõttes teovõimetud. Sõõrumaa on preguseks liitunud (Riigikogu) EL „covid-19”-riigilaenudest rahapesijate seltskonnaga. Nagu Huuse sh mulle Toormoori eest aprillis ise ütles, siis on tema katkestanud Sõõrumaaga (nagu ka teiste talle teatavaks saanud vabamüürlastega) suhted, kuna Patarei (rahapesula) räästa alla on Sõõrumaal ilmunud illuminaatide silm. Rooma klubi vabamüürlase Ülo Vooglaiuga Huuse aga keeldub suhteid katkestamast, kuna peab Ülot oma (ainsaks`) tuntud ühiskonnateadlaseks-mentoriks (ilmselt ka tema poja Varroga, kes on ka ilmselgelt sisult vabamüürlane, kuigi teeb head avalikku tööd sionistliku võltspandeemia paljastamisel ka).

    Edgar on küll vaimselt kosunud ning on Eesti ja Euroopa üks võimekamaid ning popimaid poliitikuid, kuid kahjuks on temagi langenud alguses vaktsiiniga ilmselgelt 6 000 000 000 Maailma elaniku sionistliku mürgitamisplaani ohvriks

    (RahvuslikTeataja.ee, 1/2021, lk 1).

    Nüüd ta tuleb ree peale tagasi. Ja loodan, et sotsiaalteadlasena ja ühiskondlejana on mul Edgariga sünergia harida Veiko Huuse ja Meeli Lepson jms me (Toompeal ja mujal protestivad) „lamemaalased” poliitiliselt kaugnägevateks ja niivõrd konstruktiivselt teovõimelisteks, et tõepoolest NETS omaarust vastu võtnud Riigikogu massimõrvarid saavad jalaga tagumikku (nagu Urmas Sepp T-särgil kirjutab: söö sedasamust), kuid 1934-1940 Pätsu kuritegu vapside ja Eesti kallal ikkagi vaikiva ajastu näol ei kordu ning me, ugri maarahvas, ei lange kunagi russidest või NATO-katest anastajate ohvriks lõplikult.

    Natuke ärevaks teeb seni, et 20.08.2021 Riigikogu ees tehtud Veiko Huuse ja Meeli Lepsoni avalikus jandis Edgariga, vastas Edgar mulle, et ta aktsepteerib (pandeemsionistlikele juutidele alluvaid) vabamüürlasi nende eesmärkides, mitte ei ütelnud juba siis selgelt, et vabamüürlastel on alates 1200 aastatest siingi ainus põhieesmärk pärismaised peremeeshõimud hävitada, oma sisseostet orjadega iibeliselt segades, ja meie loodusvarad ja riik endale saada.

    Tallinna KOV valimiste Vaba Eesti nimekirjast julgen soovitada Lasnamäel Edgari järel kandideerivat Mirelle´i, kes on samuti väga kursis pandeempoliit kuritegudega meie vastu.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.