Narva keskerakondlased lähevad valimistele tugeva ja uuenenud nimekirjaga

Keskerakonna Narva piirkond

Keskerakonna Narva piirkonna esindajad andsid täna Narva linna valimiskomisjonile üle 2021. aasta kohalike omavalitsuste valmiste nimekirja, mis koosneb 71-st inimesest, neist on 43 meeste- ja 28 naisterahvast ehk suhe on 60/40.

Nimekirja üle andes ütles Keskerakonna Narva piirkonna ja Narva volikogu esimees Tatjana Stolfat, et Narvas on Keskerakond taas minemas valimisi võitma. “Meie meeskonna professionaalsus, stabiilsus ja terve mõistus saadavad meid neil valimistel,“ lisas ta.

„Kui veel aasta tagasi said mõned inimesed öelda, et Keskerakonda Narvas enam praktiliselt ei olegi, siis nüüd võib öelda, et Keskerakond on Narvas olemas ja väga heas seisus,“ ütles Tatjana Stolfat. „Narvas on valitud tugev piirkonna juhatus, mis on pannud kokku valimisnimekirja nii tuntud nimedest kui ka paljudest uustulnukatest poliitikas. Meil on nii eakaid inimesi, kes saavad aru pensionäride muredest, kui ka noori, kes oma energiaga sütitavad enda vanuseid inimesi Narva jaoks töötama. Meil on nimekirjas ettevõtjaid, kes teavad, et majanduskasv ja töökohad on linna arengu seisukohalt üliolulised, samuti on meil nimekirjas meditsiini, hariduse, sotsiaalala inimesed, kes kõik on oma valdkonna spetsialistid. Ühesõnaga – Keskerakonna nimekirjas valimistele minevad inimesed on kõik tegusad kandidaadid, kes soovivad, et Narva areng jätkuks Keskerakonna lipu all.“

Keskerakonna Narva nimekirja esinumber Mihhail Stalnuhhin ütles, et tema jaoks on selge, et vaid Keskerakond suudab valitsuses olles palju ära teha Narva jaoks, kus on samuti võimul keskerakondlased.

„Näiteks tänu Keskerakonnale tõusis vanaduspension keskmiselt 160 euro võrra erakorraliste  pensionitõusude ja indekseerimise läbi,“ ütles Mihhail Stalnuhhin. „Viidi ellu tulumaksureformi, millega suurendati inimeste sissetulekuid kuni 64 eurot kuus ehk 768 eurot aastas. Alustati täiendava lasterikaste perede toetuse maksmist. Kui peres kasvab kolm kuni kuus last, siis on igakuine toetus perele 300 eurot. Kui on seitse või enam last, siis on täiendav toetus 400 eurot kuus. Tõsteti õpetaja töötasu alammäära 350 euro võrra – 1315 euroni. Need on vaid mõned näited elanike kasuks tehtud asjadest.“

„Meil seisavad ees mitmed objektid, mis saavad valmida vaid koostöös valitsusega, kus on Keskerakond – Narva uue haigla ehitamine, Aleksandri kiriku renoveerimise lõpule viimine, kinnine jalgpallistaadion, uus hooldekodu jne. Keskerakond on Narvas näidanud, et me peame valimistel väljaantud lubadusi. Seetõttu on kohalike omavalitsuste valimistel ainuõige hääletada Keskerakonna poolt,“ lisas Mihhail Stalnuhhin.

1 Kommentaar
  1. Kari 6 kuud ago
    Reply

    korruptante pakub altkäemakse! Ja Miša kiidab selle hääks ehk on ise samasugune. Ahvkanistaanis pandaks selle eest seina äärde, meil aga võib vabalt petta ja varastada.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.