Keskerakond kinnitas kandidaadid Tallinna linna juhtimiseks

Keskerakonna Tallinna piirkondade nõukogu koosolekul otsustati, et vastavalt koalitsioonilepingus sätestatud positsioonide jaotusele usaldati seniseid juhte ametis jätkama. Uueks linnavalitsuse liikmeks saab Vladimir Svet, kes asendab Tallinna Linnavolikogu aseesimehe ja fraktsiooni esimehe kandidaadiks nimetatud Kalle Klandorfi.

Senistel positsioonidel jätkavad abilinnapea Betina Beškina (sotsiaalhoolekanne, tervishoid), abilinnapea Andrei Novikov (transport, linnavara) ja abilinnapea Vadim Belobrovtsev (sport, haridus, integratsioon) ning Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats, Põhja-Tallinna linnaosa vanem Manuela Pihlap, Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe, Kesklinna linnaosa vanem Monika Haukanõmm, Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat ja Haabersti linnaosa vanem Oleg Siljanov. Kuni Lasnamäe linnaosa vanema kandidaadi valimiseni täidab linnaosa vanema kohuseid Anu Aus.

Keskerakonna aseesimees ja Tallinna piirkondade nõukogu esimees Mihhail Kõlvart ütles, et Keskerakond panustab pealinna juhtimises kogemusele ja stabiilsusele. “Meie meeskond on end Tallinnas tegudega tõestanud ja olen kindel, et üheskoos suudame edukalt hakkama saada uute väljakutsetega,” lausus Mihhail Kõlvart. “Esmajoones tuleb pingutada, et seljataksime üheskoos võimalikult kiiresti COVID-19 pandeemia nii, et see avaldaks meie igapäevasele toimetulekule võimalikult väikest mõju. Meie eesmärk on valmis ehitada Tallinna Haigla, leida investor Tallinna Linnahallile, kaasajastada linnaruumi ja kanda väärikalt 2023. aasta Euroopa Rohelise pealinna tiitlit. Lisaks hakkame pealinna kooliõpilasele maksma kuni 100-eurost koolialguse toetust ja tõstame pensionilisa nelja aasta jooksul 200 euroni.”

2 kommentaari
  1. Kenad 4 kuud ago
    Reply

    juhid: Volodja, Andrei, Betina, Vadim, Oleg, Miša. Nadu Revalile kombeks.

  2. Eve 4 kuud ago
    Reply

    Mina elan Mustamäel ja mul on hea meel kui Lauri Laats jätkab oma tööd siin. Väga tark, hooliv ja üldse suurepärane inimene. ta on Mustamäel palju head teinud ja ei ole raisanud aega vihavaenu õhutamisele mõnede riikide vastu. Siin on tegemist palju ja ega polegi vaja sekkuda teiste riikide siseasjadesse nagu mõned teevad. Üldiselt Tallinnt juhivad tublid inimesed. Mul on kahju et kaotati ära Tallinna TV kus rääkisid meile uudiseid Eestimaa parimad ja õiglsemad ajakirjanikud. Nüüd ei nõe ega kuule neid enam. Pole ka minu lemmiksaadet Meedia keskpunkt kust saime teada mis meie maal tegelikult toimub. Ega praeguseid päevauudiseid ei taha kuulata sest mitmed neist teevad närviliseks. Tahaks teada mille eest saab raha näiteks Reformierakonna poliitik Randpere kes ajab suust välja igasugust jama. On ka teisi selliseid. Keskerakondlased on alati tublid olnud ja töötanud meie rahva heaolu nimel aga ainuke kes ei meeldi mulle üldse on Liimets kes kohtub välisriikide poliitikutega ja vestleb ainult et temast ei oleme midagi ja pole arusaadav mis head ta sellega meie riigile teeb.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.