KESKERAKOND 5 AASTAT VALITSUSES

Täna viis aastat tagasi avanes Keskerakonnal võimalus hakata kandma valitsusvastutust. Oleme seda teinud läbi kolme koalitsiooni, pidades silmas Eesti riigi väärtusi ja meie inimeste heaolu kasvu. Antud periood on pakkunud erinevaid emotsioone, aga ka rohkelt töövõite.

Keskerakonna esimees Jüri Ratas: “Julgen öelda, et Keskerakonna eestvedamisel on valitsuse poliitika muutunud kuivade numbrite tasakaalu ajamise asemel inimesekesksemaks ja oleme varasemast rohkem pööranud tähelepanu Eesti elanike toimetulekule. Sidusam ühiskond ja õiglasem riik ei ole pelgalt ilusad sõnad, oleme neid põhimõtteid arvestades langetanud reaalseid otsuseid.

Tuletan siinkohal meelde, et just Keskerakonna initsiatiivil tõsteti tulumaksuvaba miinimumi 500 euroni kuus ning erakorraliste pensionitõusude ja tulumaksuvabastuse toel kasvab keskmine vanaduspension 2023. aasta aprillis 654 euroni. Nõrgemaid ei jäeta maha ning sellest põhimõttest oleme lähtunud COVID-19 pandeemiast tingitud kriisimeetmete rakendamisel, aga ka mitmete toetuste suurendamisel ja laiendamisel.

Keskerakond on seisnud Eestimaa tasakaalustatud arengu eest, et inimväärne elu oleks võimalik igas piirkonnas. Selleks oleme otsustavalt suurendanud kohalike omavalitsuste tulubaasi, käivitanud Kagu-Eesti ja Ida-Virumaa programmi ning parandanud transpordiühendusi.

Loetelu võiks jätkata, kuid kõige ausama hinnangu tegevusele annavad valijad. Mul on hea meel veelkord üle korrata, et 2021. aasta kohalike omavalitsuste valimistel saavutas Keskerakond esikoha. See näitab, et inimesed usuvad Keskerakonda ja loodavad meie peale. Keskerakond tähistas hiljuti 30. sünnipäeva ja oleme vanuse poolest jõudnud uude kümnendisse. Olen veendunud, et saavutatud küpsus aitab meil veelgi tõhusamalt Eestimaa arengu ja valijatele antud lubaduste eest seista.

Tänan igaühte, kes on aidanud viis aastat järjest valitsusvastutust kanda! Soovin meile kõigile tahet ja võimalusi kanda seda veel aastaid ning pälvida valijatelt lähenevatel Riigikogu valimistel usaldus juhtida järgmist valitsust!”

https://www.facebook.com/keskerakonna/videos/1131687197366698/

5 kommentaari
 1. Soome nahahaiguste arst ei istuks kunagi avalikule WC-potile, sealt võib saada ka koroona 1 aasta ago
  Reply

  Soome bakterioloogia professori Pentti Huovineni väitel võib avalikus tualetis istudes saada kõige tõenäolisemalt mõne kõhuhaiguse.

  Neid haiguseid põhjustavad näiteks rotaviirus ja noroviirus. Ka koroona võib levida väljaheidete kaudu, vahendab Iltalehti.

  Kõhulahtisust põhjustavad haigused levivad aerosoolidena õhus. Seetõttu tasub WC-poti kaas enne vee peale laskmist kinni panna.

  Mikroobid levivad aerosoolidena WC-poti ümbrusse, samuti WC-poti kaanele, kus need puutuvad kokku nahaga. Kõhulahtisuse põhjustajad aga ei tekita naha-probleeme. Korralik kätehügieen pärast tualetis käimist välistab mikroobide jõudmise suhu.

 2. Eve 1 aasta ago
  Reply

  Keskerakond on alati olnud parim erakond sest keskerakondlased hoolivad meie inimestest ja teevad kõik mis võimalikeestimaalaste heaks. Kahjuks pole teist sellist erakomda kellega ühineda ja peab taluma mitmesuguseid takistusi. Kahju et Rahvaliit aeti laiali. SDE-l pole ka viga. Jõudu Keskerakonnale ja kõike head. Aga vähem tuleks sekkuda teiste riikide siseasjadess välispoliitikas ja tegeleda sellega mis meile kasu toob.

  • Oh evekene 1 aasta ago

   Küll oled sa rumalukene selle erakonna hindamisel. Nemad ju reetsid EKRE!

 3. Ärge Evele pahandage. 1 aasta ago
  Reply

  Mõistuss ei ole enda teha. Kõht aga nõuab oma.

 4. Jane 1 aasta ago
  Reply

  Soovin keskerakondlastele edu ja hoolivust ka edaspidiseks. Tore et Tallinnas valitsevad keskerakondlased koos sotsidega-see on hea valik. Tallinnas on väga palju head õra tehtud ja tehakse veelgi.Parimatest parim linnapea oli muidugi Edgar Savisaar väga hooliv, tark ja suure töövõimega poliitik meile vabaduse tooja kes pidi palju kannatama ebaõigluse tõttu. Parimad keskerakondlased olid ja on tema pooldajad aga kahjuks neist kuuleb vähe ja ma tunnen neist suurt puudust. Vahel volsatab mõni tuttav ja armas nägu ka Kesknädala veergudel aga Eestimaa parimad ajakirjanikud kes esinesid Tallinna TV.-s on silmapiirilt kadunud. muidugi on Keskerakond muutunud aga ikka veel parim.Liimets on aga nagu võõrkeha Keskerakonnas kes teeb rohkem halba kui head ja üldse tegutseb imelikult sest keegi nagunii temaga ei arvesta ja meie riigile ta mingit kasu ei too.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.