Minister Tiit Terik on visiidil Leedus

Tiit Terik. Foto: Kultuuriministeerium.
Minister Tiit Terik on 21.-23. jaanuarini visiidil Leedus, kus kohtub Leedu ja Läti kultuuriministeeriumide delegatsioonidega ja osaleb Euroopa kultuuripealinn 2022 Kaunas avamisel.

„Nii Leedu kui ka Läti puhul on tähtis taastada tihe suhtlus ja kultuurikoostöö, mida koroonakriis on mõneti pärssinud. Kindlasti tugevdab meie sidet koostöö värske kultuuripealinna Kaunase ja juba ülejärgmisel aastal sama rolli kandva Tartu vahel. Samuti vaatame Balti kultuuriministeeriumide delegatsioonidega üle senised tegevused ning lepime kokku järgmistes ühistes plaanides,“ ütles kultuuriminister Tiit Terik.

21. jaanuaril toimub Kaunases Eesti, Läti ja Leedu kultuuriministeeriumide delegatsioonide kohtumine, kus Leedu delegatsiooni juhib kultuuriminister Simonas Kairys ja Läti delegatsiooni kultuuriministeeriumi kantsler Dace Vilsone. Lisaks kohtub minister suursaadik Kai Kaarelsoniga, Leedus elavate eestlastest kultuuriinimestega ning Eestiga koostööd tegevate Leedu kultuuriinstitutsioonidega.

22. jaanuaril toimuvad Kaunases Euroopa kultuuripealinna 2022 avamisüritused, kus minister külastab Kaunase 13. kunstibiennaali, näitust „Modernism for the Future 360/365“ ning osaleb avaetendusel Žalgirise Arenal. Täpsem info http://kaunas2022.eu/en/ .

1 Kommentaar
  1. Kits laudas lehma asemel, kultuur on kõrgel tasemel. 2 kuud ago
    Reply

    Kui see mees paigale pandi, siis Ratas ütles, et kõlbab hästi. Ta on isegi teatris käunud. Järgmine kult.minister olen mina. Ma olen teatris palju käinud.
    Nii see keskal käib. Nüüd on meil haridusminister Kersna. Tema tahab algkoolid ära kaotada. Eelmine haridusminister oli parem. Ainult varastas. Praegune aga sulgeb koolid.
    JUMAL KAITSE MEIE EESTIT. Eeslid on asunus riiki juhtima.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.