PEAMINISTRIUURING

Jüri Ratas

29 protsenti valijatest soovib peaministrina näha Jüri Ratast, selgub Eesti Päevalehe tellitud ja Turu-uuringute AS-i poolt läbi viidud peaministriuuringust.

Kuu varasemaga võrreldes on Keskerakonna esimehe toetus 1 protsendipunkti võrra tõusnud. Kõrgete energiahindade tingimustes jõuliselt Eesti elanike toetamise eest seisev Jüri Ratas edestab EKRE juhti Martin Helmet koguni 15 protsendiga. Jüri Ratase toetus on kõrgeim nii eestlaste kui muust rahvusest elanike hulgas.

Jüri Ratase toetus on Keskerakonna valijate hulgas jätkuvalt ligi 80%

5 kommentaari
  1. Eve 3 aastat ago
    Reply

    Ratas võiks küll peaminister olla sest ta on ikka parem kui Reformierakonna peaministrid on olnud aga ta peaks siis uuesti võimu üle võtma. Mina leian et valitsuses peaksid olema veel peale keskerakondlaste sotsid ja ekrelased. Sotsidel võiks olla teine esimees kes suudaks teha ekrelastega koostööd. Siis võtaks tükk aega kui reformierakondlased jälle võimule saaks oma laimukampaania abil. Muidugi on inimestest kahju kes saavad kannatada. Ratasele ju otsiti ka valesüüdistus mis ajas eelmise valitsuse laiali.

  2. Kodanik 3 aastat ago
    Reply

    See % näitab milline väärastanud ja moraalita biomass on meie rahvas. Olete orjad ja selleks jääte.

  3. Kas tõesti? 3 aastat ago
    Reply

    See reetur ja väärikuseta tühisus on siis eesti rahvale parim peaminister.???? Okse tuleb taolise rahva peale möeldes kurku.

  4. Korrutades 3 aastat ago
    Reply

    30% ja 80%, saan reeturite osakaaluks 24% hääletanutest. Seega iga 4. inimene meie keskel võib sulle noa selge lüüa.

  5. Jane 3 aastat ago
    Reply

    Keskerakondlased saavad hääli hoolivuse ja töö eest neilt kes oskavad seda hinnata. Reformierakond valetab ja vassib ja kergeusklikud usuvad neid. Muidugi inimesi mõjutab ka peavoolumeedia mis on reformierakonna mõju all. Ekrelased räägivad vahest päris õigeid asju mis toovad neile ka hääli kuid kahjuks nende arvamusega ei arvestata poliitikas.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.