Keskerakonna juhatus arvas liikmete hulgast välja Jelena Fjodorova

Eesti Keskerakonna juhatus otsustas erakonna liikmete hulgast välja arvata Jelena Fjodorova, kelle avalikud sotsiaalmeedia postitused on olnud sõda ja vägivalda õigustavad ning ähvardaval toonil ega lähe kokku Keskerakonna väärtuste ja seisukohtadega.

Ajal, mil hukkuvad süütud inimesed, tuleb meil kõigil mõista oma sõnade tähendust ning hoiduda vaenu külvamisest ja ühiskonna lõhestamisest.

7 kommentaari
  1. to eelmine 2 aastat ago
    Reply

    sa oled küll ajast maha jäänud !

    • Aju pesu käib meil kõva. 2 aastat ago

      Süüdistatakse venet. Meie juhtidest näha, et ameerika laseb muusikat, ja nemad tantsivad. Kes julgeb teisiti mõelda või öelda, leivalt maha.
      Vene kanalid ei olnud halvad. Oli palju häid saateid. Vaatasid ka eestlased. Nüüd on kott peas kõkde3l. Olge nii nagu meie käsime, laseme, piiname. Hitler tegi sama ja lõpuks tema pilt oli prillaua all kemmergus. Äkki juhtub Rattaga sama. Kõige targem on Rattas. Riigi vaenlane ongi tõe varjamine, kurjusest vaikimine ja valetamine. Ärge korjake endile vaenlaseid sellega.

    • Яндекс 2 aastat ago

      Taksofirma Yandex lõpetab koostöö keskerakondlasest riigikogu liikme Repinskiga otsekohe kui selleks aega leiab.
      Eeldusel, et sära silmis ja rõõm hinges kannatada ei saa.

  2. Soo 2 aastat ago
    Reply

    Väja tuleks arvata Keskeakonnast hoopis sõjaõhutaja ja tühja tuule tallaja, võõrkeha Keskerakonnas Liimetsa. Ratas on väga muutunud välsüoliitikas ja ta ei sobi enam Keskerakonna esimeheks. Tuleks välja vahetada.

  3. Eve- 2 aastat ago
    Reply

    Ajal mil hukkuvad inimesed on vaja lõpetada surmarelvade saatmist Ukrainasse. On vaja lõpetag’da venelaste tapmine.Vastik on vaadata kuidas Biden ässitab sõjategevuseks. USA on pommitanud naftariike kus said surma paljud inimesed. Sõda Ukrainas poleks olnudki kui poleks olnud Ukrainas elavate inimeste tapmist ja need kes sinna sõjamoona saadavad on süüdi et sõda kestab ja Venemaa läks appi oma rahvale. Seda poleks juhtunud kui venelasi oleks rahule jäetud.

  4. Ohoo 2 aastat ago
    Reply

    Kas hakkate Eestus ka venelaste vastu vihavaenu õhutama. Telekanalid võtsite ka neilt ära.

    • Aju pesu käib meil kõva. 2 aastat ago

      Süüdistatakse venet. Meie juhtidest näha, et ameerika laseb muusikat, ja nemad tantsivad. Kes julgeb teisiti mõelda või öelda, leivalt maha.
      Vene kanalid ei olnud halvad. Oli palju häid saateid. Vaatasid ka eestlased. Nüüd on kott peas kõkde3l. Olge nii nagu meie käsime, laseme, piiname. Hitler tegi sama ja lõpuks tema pilt oli prillaua all kemmergus. Äkki juhtub Rattaga sama. Kõige targem on Rattas.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.