Jaak Aab tutvus Narva-Jõesuusse planeeritava muuli ehituse kavadega

Jaak Aab Narva-Jõesuus

Jaak Aab külastas Ida-Virumaa visiidi raames Narva-Jõesuud, kus kohtus linnajuhtidega ning piirkonna ettevõtjatega. Kõige olulisemaks investeeringuobjektiks on hetkel Narva-Jõesuus Narva jõesuudmesse planeeritav muul. Tutvuti muuli eskiisiga ja käidi muuli asukohaga tutvumas.

Jaak Aab: “Narva-Jõesuu muuliala kordategemine on kindlasti vajalik, see aitaks moodustada ranna-alale loogilise jätku ning aitaks vältida hoovustega liiva rannast äraviimist. Samuti on hetkel probleemiks jõesuudme veetase, mis kohati on liiga madal ning takistab laevaliiklust. Muuli maksumus on ligi 7 miljonit eurot, mille jaoks rahastust alles veel otsitakse.”

“Lähiajal arutatakse ministritega, kas riigil õnnestub muuli rahastamisse panustada. Võimalik, et tekib võimalus taotleda toetust näiteks aasta teises pooles avanevatest Euroopa Struktuurfondide vahendites,” ütles Jaak Aab.

1 Kommentaar
  1. Kurb uudis: Putin on surnud 1 sekund ago
    Reply

    USA Minnesota loomaaed edastas kurva sõnumi, et suri 12-aastane isane Amuuri tiiger nimega Putin.

    Tiiger suri loomaaia info kohaselt südamerikke tagajärjel rutiinse meditsiinilise protseduuri käigus.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.