Keskerakonna fraktsioon korraldab seminari, et viia lastetoetuste süsteem uuele tasemele

Isa lapsega. Foto: Pixabay

Riigikogu Keskerakonna fraktsioon korraldab neljapäeval, 21. aprillil avaliku seminari laste toimetuleku teemal pealkirjaga “Tänased lapsed on homne Eesti! Lastega perede tulevikust.”.

“Vabariigi Valitsus on kokku leppimas lisaeelarvet, mis pakub muuhulgas leevendust kiirele hinnatõusule, hõlmab laiapindset riigikaitset ja tagab energiajulgeoleku. Keskerakonna fraktsioon peab antud olukorras vajalikuks mõelda paar sammu ettepoole, et kindlustada lastega peredele turbulentses maailmas suurem turvatunne. Koostöös asjatundjatega soovime välja töötada senisest kvaliteetsema lastetoetuse süsteemi,” ütleb Keskerakonna fraktsiooni esimees Jaanus Karilaid.

Seminarist võtavad osa Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunap, Pere Sihtkapital SA projektijuht Hillar Petersen ning Sotsiaalministeeriumi laste ja perede osakonna nõunik Merlin Murumets.

Seminar toimub kl 14-15.30 veebikeskkonnas ja otseülekanne on jälgitav Keskerakonna Facebooki lehel.

1 Kommentaar
  1. Jane 14 minutit ago
    Reply

    tore et keskerakondlased jätkuvalt hoolitsevad meie unumeste heaolu eest. Mõned aga on selle unustanud, sõidavad mööda maailma, raiskavad maksumaksja raha, õhutavad vihavaenu kuigi mitte midagi maailmas sellest ei muutu aga meile on see halb.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.