Õiguskomisjon on visiidil Narva-Jõesuus ja Narvas

Riigipiiripostid

Riigikogu õiguskomisjon on täna väljasõidul Ida-Virumaal, et külastada Narva-Jõesuu kordonit, Narva piiripunkti ja kordonit ning tutvuda Sisekaitseakadeemia Narva õppekeskusega.

Õiguskomisjoni esimehe Marek Jürgensoni sõnul kohtub komisjon väljasõidul Siseministeeriumi ning Politsei- ja Piirivalveameti esindajatega, et arutada piiri turvalisusega seotud teemadel. „Soovime saada ülevaate piirivalve võimekuse tugevdamise plaanidest ja ebaseadusliku piiriületuse tõkestamisega seotud küsimustest. Kavas on arutada ka idapiiri ületamise ja põgenike liikumisega seotud teemasid, samuti saada ülevaade idapiiri väljaehitamise hetkeseisust,“ lausus esimees.

Komisjonil on kavas külastada ka Sisekaitseakadeemia Narva õppe- ja majutushoonet.

Väljasõidul osalevad õiguskomisjoni esimees Marek Jürgenson ning komisjoni liikmed Uno Kaskpeit, Anti Poolamets ja Urve Tiidus. Siseministeeriumist osalevad kantsler Tarmo Miilits, sisejulgeoleku-, korrakaitse- ja migratsioonipoliitika asekantsler Veiko Kommusaar ning pääste, hädaabi ja kriisivalmiduse asekantsler Viola Murd.

1 Kommentaar
  1. Jane 6 kuud ago
    Reply

    Tuleks hoopis jälgida kas sealpool on inimesre elu tasemel, kas nad midagi vajavad Narvas elab palju vene rahvusest inimesi ja nendesse hea suhtumine, vihavaenu lõpetamine ning teiste riikide siseasjadesse mittesekkumine tähendab rahu riigipiiril-

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.