Midfield loobus hagist Keskerakonna vastu

Andre Hanimägi

Harju Maakohus lõpetas Midfieldi hagi menetluse Keskerakonna vastu seoses hagist loobumisega. Keskerakonna peasekretär Andre Hanimägi selgitas, et hagi puudutas Keskerakonna valimiskampaaniate korraldamist Midfieldi poolt aastatel 2009-2015.

“Pärast halduskohtuasjas tehtud lahendit, mille järgselt erakondade rahastamise järelevalve komisjon korrigeeris erakonnale tehtud ettekirjutust, puudus eraldiseiseval tsiviilkohtuvaidlusel edasine mõttekus. Komisjoni lõpliku ettekirjutuse täitmisega Keskerakonna poolt on Midfieldi ja erakonna vahelised suhted ammendavalt lahendatud,” ütles Hanimägi.

5 kommentaari
  1. Nojah 2 aastat ago
    Reply

    Ju saadi aru et Keskerakond pole midagi seadusevastast teinud. Aga reformierakondlastel on küllalt patte südamel.

    • EVE alias 2 aastat ago

      Miks sa vaikid?

    • Mis toimub? Eesti ja Soome elektrihinnal kohati pea 100-kordne vahe 2 aastat ago

      Euroopa elektribörsi on kiidetud, kuna vaba turg toimib ja pakub kõigile parimat hinda. Praktikas on aga naaberriikides Eestis ja Soomes pea 100-kordne hinnavahe.

      Näiteks täna pühapäeval, 19. juunil oli Soomes kell 4-5 ajal elektri hind 1,5 eurot MWh, Eestis samal ajal 120 eurot MWh. Vahe 86-kordne.

      Päeva keskmine elektri hind on Soomes 18 eurot MWh, Eestis 111 eurot MWh. Vahe on 6-kordne Soome kasuks.

      Kui arvestada, et elatustase on Soomes 3-4 korda kõrgem kui Eestis, siis on elekter reaalsuses Eesti inimeste jaoks veel kordades kallim.

  2. vastus 2 aastat ago
    Reply

    Eestis tegutseb AHNUS ja mitte ainult elektriga. Kõiges.

  3. Kindel 2 aastat ago
    Reply

    et sellele eelnes mingi salajane suuline kokkulepe ka edaspidi selle Midviildi teeneid kasutada ja raha kantida. Keegi ei hakka ju niisama oma rahast loobuma.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.