Jaanus Karilaid on Keskerakonna esinumber Hiiu-, Saare- ja Läänemaal

Eelseisvatel parlamendivalimistel juhib Hiiu-, Saare- ja Läänemaal Eesti Keskerakonna nimekirja Riigikogu fraktsiooni esimees ning Haapsalu Linnavolikogu esimees Jaanus Karilaid, kelle sõnul on Reformierakonna juhitav Vabariigi Valitsus regionaalpoliitikale selja keeranud ja inimesed inflatsioonitormi kätte jätnud.

Keskerakonna esimees Jüri Ratas iseloomustab Jaanus Karilaidi kui sihikindlat ja suure töövõimega poliitikut. “Rohuküla raudtee taastamise osas on Jaanus tegutsenud muljetavaldava järjekindlusega ja olen kindel, et lähiaastatel kannab tema pingutus ka vilja. Kahetsusväärsel kombel seisab rongiühenduse taastamise eest tõsiselt vaid Keskerakond, kuid Lääne-Eesti inimesed väärivad kiiret ja kaasaegset ühendust pealinnaga,” lausub Jüri Ratas.

Jaanus Karilaidi sõnul ehitati Jüri Ratase valitsuse ajal raudtee Turbani ning kevadel, kui on valminud projekt Rohukülani, saab ehitusega edasi minna. “Keskerakond jõuab regionaalpoliitikas ainsa erakonnana sõnadest tegudeni. Lisaks Rohuküla raudtee rajamisele seisab Keskerakond neljarajaliste teede ehitamise eest, millele tänane valitsus pidurit tõmbas. Kolm aastat tagasi alustatud jalgpallihallide projekti raames valmis esimene hall Haapsallu, Reformierakond tühistas Keskerakonna algatuse,” räägib Keskerakonna aseesimees. “Järgmise nelja aasta jooksul tuleb suursaarte vahele tuua kolmas praam võimalikult kiiresti ning varasemast jõulisemalt peab edasi liikuma üürimajade ja maale elamise programmiga.”

Keskerakonna juhatus kinnitas Hiiu-, Saare- ja Läänemaa valimisringkonna nimekirja, kuhu kuuluvad järjekorras ettevõtja Mihkel Undrest, koolijuht Antti Leigri, kindralmajor reservis Neeme Väli, hoolekandeasutuse juhataja Ene Vahter, kirjanik ja ajakirjanik Katrin Pauts ning ettevõtjad Ebekai Härm ning ettevõtja ja endine riigihalduse minister Janek Mäggi.

“Keskerakonna kandidaatide hulgast leiab nii kogenud tegijaid kui ka uustulnukaid, keda kõiki ühendab soov seista Läänemaa, Saaremaa ja Hiiumaa elanike eest,” kinnitab Jaanus Karilaid.

4 kommentaari
  1. Eve 2 aastat ago
    Reply

    Jaanus Karilad on tubli, töökas, aus ja hooliv poliitik. Teda valides on kindel edasiminek paremuse poole. Raha lähe meie inimeste heaks ja mitte mujale. Edu talle.

  2. Uskmatu-Toomas 2 aastat ago
    Reply

    Täiesti õige et “Jaanus Karilad on tubli, töökas, aus ja hooliv poliitik”aga kui neid õigeid oleks isegi paarkümmend siis meil valitseva lolluse,pugejalikkuse,kahepalgelisuse jne.võitlemiseks lihtsalt ei piisa !

  3. Jane 2 aastat ago
    Reply

    Keskerakond on muidugu parim erakind ja ainult mõned üksikud raiskavad aega Venemaa-vastaseks tegevuseks ehkku sellest ei muutu maailmas midagi. Teised erakonnad on nii hasardis Venemaa-vastase tegevusega et on unustanud eu peavad meie rahva heaolu kindlustama sest selleks on nad valitud. Keskerakonnal on kõige õigem EKRE-ga koostööd teha. Aga ma ikka imestan ettargad inimesed ei saa aru et peasüüdlane on Biden kes tahab Venemaad nõrgestada ja on ise huvitatud Ukainast sest sealt on ehk kergem seda teha ja ta pojal on Ukraunas aktsiaselts.Peaks ikka poliitikud aru saama et ilma väljaspool tuleva ässitamiseta oleks pidanud lõik jääma nagu oli aga sõda ja sellega kaasnevat verevalamist poleks ja neie valitsus saaks pühenduda oma riigis heaolu saavutamisele. Aga Karikaidile edu sest ta hoolib meie riigi ja rahva heaolust.

  4. soovin edu hr.Karilaiule 2 aastat ago
    Reply

    Kindlasti andku kogu jõud selle Rohukülani raudtee rajamiseks.
    See on samasugune lugu(kui naerdi hr.Edgar Savisaart, Järvevana tee ristmike rajamisel ning Haabersti ristmiku ehitamisel, Reidi tee, – täna on see hoidnud suht hea liikluse isegi tipptundidel) ,
    hiljem saadakse aru kui vajalik see on – enimgi veel, täna tahetakse Risti kanti rajada tuuleparki, kuipalju on selles piirkonnas arendusi tulnud ja vajadus on samuti saarte varustamiseks – Hiiu, Osmussaar,Vormsi ja kogu Läänemaa, Virtsu suunale.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.