Tanel Kiik kandideerib Riigikogusse Haabersti, Põhja-Tallinna ja Kristiine esinumbrina

Tanel Kiik

Tallinna abilinnapea Tanel Kiik on tuleva aasta Riigikogu valimistel Eesti Keskerakonna esinumber Haabersti, Põhja-Tallinna ja Kristiine valimisringkonnas. Kahekordne minister peab esmatähtsaks, et riik toetaks inimesi ja ettevõtteid mitme samaaegse kriisiga toimetulekul ning tagaks oma elanikele vajalike teenuste kättesaadavuse.

Keskerakonna esimees Jüri Ratas ütleb, et aastatel 2019-2022 sotsiaalministri ning tervise- ja tööministri ametit pidanud Tanel Kiik on end tõestanud võimeka juhina kriisiolukordades. “Meie koostöö COVID-19 eriolukorra ajal oli kiire ja tulemuslik ning toetasime kriisi ajal märkimisväärselt nii tervishoiusüsteemi kui Eestimaa inimesi ja ettevõtteid. Tanel tõestas end tasakaaluka ja pädeva ministrina, kes teenis ka tervisevaldkonna kõrge usalduse. Tema eestvedamisel suurendasime tervishoiu rahastamist ja vajalike töötajate järelkasvu ning liikusime edasi Tallinna Haigla rajamise ja mitme erakorralise pensionitõusuga. Tanel rakendab ministrina saadud kogemusi praegu edukalt Tallinna abilinnapea ametis, kus ta vastutab linnavara ja transpordikorralduse eest,” lausub Jüri Ratas.

Tanel Kiige sõnul on Riigikogu valimistel oluline pakkuda lahendusi tervishoiuteenuste ja teiste avalike teenuste kättesaadavuse tagamiseks. “Olen solidaarse tervishoiu, tasuta hariduse ja ühistranspordi veendunud toetaja. Mitme samaaegse kriisi ajal on veelgi olulisem, et vältimatult vajalikud teenused oleksid kättesaadavad kõigile Eestimaa inimestele, mitte ei muutuks jõukamate privileegiks. Samamoodi on ainuõige liikuda edasi erakorraliste pensionitõusudega ning viia keskmine vanaduspension 2027. aastaks 1000 euroni,” räägib Tanel Kiik. “Tuleme Haabersti, Põhja-Tallinna ja Kristiine valimisringkonnas välja ühtlaselt tugeva nimekirjaga, kus on nii mitmeid linnajuhte kui Riigikogu liikmeid. Meie meeskond tegutseb julgelt inimeste heaks!”

Tanel Kiik pälvis 2020. aastal Tartu Ülikooli Johan Skytte medali kaaluka panuse eest tõenduspõhise riigivalitsemise edendamisse ning Balti Assamblee medali pühendumise ja teaduspõhise lähenemisviisi eest teravate tervishoiu- ja sotsiaalküsimuste lahendamisel koostöös Balti kolleegidega.

9 kommentaari
 1. 37.000 Eesti võitlejat Venemaale 2 nädalat ago
  Reply

  Oluline asi on see, et Kiievi režiimi esindajad keeldusid oma Lääne kuraatorite toel avalikult Minski kokkuleppeid ellu viimast. Juht ütles, et talle ei meeldi Minski kokkulepetes ükski punkt. See on avalikult öeldud! Teised kõrgemad ametnikud on sõnaselgelt teatanud, et neil pole kavatsust seda teha. Endine president ütles, et kirjutas Minski lepingutele alla, kuid lähtus sellest, et neid kunagi ellu ei viida. Mida veel vaja on? Muidugi läksime neile relvadega kallale. Ja jätkame sõda!

 2. Ei 2 nädalat ago
  Reply

  saa abilinnapeana hakkama? Sest seal ei saa ainult lõugadega pappi teenida.

 3. latsekenõ 2 nädalat ago
  Reply

  Latsekõnõ, tämä aikaa me oo kuollut jo, esikseni nuo kehvempää…

 4. Jurakas 2 nädalat ago
  Reply

  Vaktsiinimõrvar tahab oma nahka päästa, saadikupuutumatust saada!
  Eelmisel aastal c.a. 3000 liigsurma-vaktsiinimõrva!
  .
  Isegi mRNA tootjad ise on kinnitanud, et vaktsiin tekitab mikrotrombe, mis mõjuvad eriti kahjulikult ajule.
  Küllap sellised rikutud ajutegevusega vaktsiiniohvrid vaktsiinimõrvari poolt hääletavadki.
  Saab teada, palju neid Haabersti, Põhja-Tallinna ja Kristiine piirkonnas on!

 5. Petr Buzek 1 nädal ago
  Reply

  Kas teil on laenu vaja???? Isiklikud laenud või ärilaenud???? Räägi minuga sellest. KONTAKTNIMI: Hr Petr Buzek, huvi korral võtke meiega ühendust aadressil::::::petrbuzekloanfirm@gmail.com
  Whatsapp kohe: +639451256230

  • Jurakas 1 nädal ago

   Sa, Petr Buzek, oled valel saidil.
   Rahaga ja rahapesuga tegelevad meil kehvormarid.
   Ning nemad (nende KAPO) pakuvad vajadusel rahapesijatele ja muidu “ärikatele” katust ka.
   Mine nende saitidele oma reklaami tegema.

 6. varite 1 nädal ago
  Reply

  Kas vajate laenu? Kui jah, siis allpool kontaktteave.
  Võtke ühendust e -posti aadressil: Skyfinance88@gmail.com
  WhatsApp: +17186917827

 7. Janei. 1 nädal ago
  Reply

  tanel Kiik on väärikas poliitik kes töötab meie rahva heaks ja sobib Riigikokku väga hästi.Riigikogus on olnud seni mitmeid poliitikuid kes ei tee midagi meie rahva elatustaseme tõstmideks.

 8. Ohoo 1 nädal ago
  Reply

  Millega näiteks tegeleb Kross. Ma ei tea midagi mida ta oleks head teinud aga tema halbadest tegudest võiks palju kirjutada. Või näiteks Randpere kes tuleb enne valimisi TV-sse rääkima lollusi aga neid on veel teisigi. Keskerakondlased teevad tööd meie inimeste heaks ja ekrelased ka kui neil lastakse teha.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.