Jaak Aab: Järva- ja Viljandimaa valimisnimekirjas nii kogenud kui ka uued tegijad

Jaak Aab

Eesti Keskerakonna juhatus kinnitas Riigikogu valimisnimekirja Järva- ja Viljandimaa ringkonnas. Esinumber Jaak Aab ütleb, et üheksaliikmelises nimekirjas on pikaajalise poliitilise kogemusega Riigikogu liikmeid, omavalitsustegelasi ja ettevõtjaid, kuid on ka uusi nimesid.

“Keskerakonna nimekirjas on esindatud kõik ringkonna omavalitsused ning see annab valijatele kindlustunde, et kandidaat on piirkonna käekäiguga päriselt kursis,” lausub Jaak Aab. “Järva- ja Viljandimaal on Keskerakonna fookuses inimeste toimetuleku parandamine, pensioni tõstmine 1000 euroni ning riiklikud investeeringud näiteks üürimajadesse ja tee-ehitusse. Samuti seisame tasuta ühistranspordi jätkumise ja astmelise tulumaksu eest, mis suurendab keskklassi sissetulekut kuni 1740 euro võrra aastas.”

Kandidaatidega saab kohtuda juba sel reedel, kui Keskerakonna kampaaniabuss peatub Karksi-Nuia keskväljakul (12-13.30), Abja-Paluoja Meierei platsil (14-15.30), Suure-Jaani Coopi ees (16-17) ja Koeru Keskkooli jõululaadal (18-20).

EESTI KESKERAKONNA NIMEKIRI JÄRVA- JA VILJANDIMAAL

 1. Jaak Aab – Riigikogu liige, mitmekordne endine minister, Keskerakonna juhatuse liige ja Viljandimaa piirkonna esimees
 2. Kersti Sarapuu – Riigikogu liige, Keskerakonna Järvamaa piirkonna esimees
 3. Peeter Rahnel – Mulgi vallavolikogu aseesimees, kauaaegne Abja ja Mulgi vallavanem, Keskerakonna asutajaliige
 4. Priit Seire – Järva vallavolikogu liige, Keskerakonna Järva valla osakonna esimees
 5. Priit Pramann – Keskerakonna büroo koordinaator
 6. Toomas Tammik – Järva vallavanem
 7. Katrin Linkov – Rõstla farmi juhataja, Keskerakonna Viljandi valla osakonna esimees
 8. Raivo Matsina – Järvamaa ettevõtja
 9. Priit Toobal – Põhja-Sakala vallavolikogu liige, ettevõtja, Keskerakonna Põhja-Sakala osakonna esimees
4 kommentaari
 1. Noh ja mis kasu? 3 päeva ago
  Reply

  Mis sellest teie kasust on kui andsite Ekrele kinga ja saite ise veel valusamalt vastu!
  Olete petnud maarahvast penskareid ja seda ei andestata.

 2. Arumaeisaa? 2 päeva ago
  Reply

  Milleks trügib võimule jälle partei kes on aastaid olnud võimu juures ja valitsuses? Te olete suutnud ainult elu hullemaks teha. Vaesus on suurenenud, venestamine on jätkunud,korruptsioon on nagu banaanias. Stalnuhhinid,Toomid, Korbid, ära venestunud Tallinn ja linnapea on Teie firmamärk.

 3. Nojah 2 päeva ago
  Reply

  Aab on väga tubli ja hooliv poliitik ta oskab ka teisi soovitada. Saaks me oleti ka parema valitsuse.kes parandaks praeguse valitsuse poolt tehtud vigu ja viiks meie elatustaseme paremaks.

 4. robert 23 tundi ago
  Reply

  Oleks Aab õppinud lukksepaks käiks meie käsi ehk paremini kui praegu Kahjuks on see eriline ajutalent nagu pisike Napoleon trüginud poliittaevasse Just tema kes vahetas teatud ustel lukkusid ja asendas toimeka Kesknädala toimetaja Urmi halli ja andetu uue toimetaja vastu Aabi suguste edutamine erakonnas on kindel garantii et järgmistel valimistel erakond ei saa isegi 10 protsenti

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.