Keskerakondlased kutsusid Jõgeva vallavanemaks Taavi Aasa

Taavi Aas Foto: Albert Truuväärt

Jõgeva vallavanem Angela Saksing teatas nädala algul, et astub vallavanema kohalt tagasi ning kuna vallavanema koht kuulub koalitsioonileppe kohaselt Keskerakonnale, pakkusid Jõgeva keskerakondlased kohta esmalt endisele Tallinna abilinnapeale Taavi Aasale, kirjutab Tartu Postimees.

Jõgeva vallavolikogu Keskerakonna fraktsiooni aseesimees Peep Põdder sõnas teisipäeval, et läbirääkimised vallavanema koha täitmise asjus käivad tugeva kandidaadiga, kel on omavalitsusjuhi kogemus, ning tegu on Jõgevamaa inimesega. Nime lubas ta teatavaks teha siis, kui kokkuleppele saadakse.

Reedeks said asjad selgeks ning sai teatavaks, et endine Tallinna linnapea ja riigikogu liige Taavi Aas on andnud nõusoleku asuda Jõgeva vallavanemaks. Uus vallavanem saab ametisse astuda aga pärast seda, kui volikogu on tema kandidatuuri heaks kiitnud. Tõenäoliselt jõuab see teema juba järgmisel nädalal volikokku.

Kuigi viimasel paaril kümnendil on Taavi Aasa töökohad olnud pealinnas, elab ta alaliselt Põltsamaal. Aas kuulus ka märtsis toimunud parlamendivalimiste eelsesse riigikogu koosseisu.

BNS

2 kommentaari
  1. Tähendab 4 päeva ago
    Reply

    see valmistumist rahulikuks pinsipõlveks. Sest tagasiteed enam pole.

  2. Tallinnas 1 sekund ago
    Reply

    hävitas Taavi rohelust. Kas nüüd teeb lagedaks ka Põltsamaa?

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.