Keskerakonna Kristiine piirkonna esimehena jätkab Jaanus Riibe: prioriteet on roheline linnaruum!

Kristiine piirkonna juhatus

Eesti Keskerakonna Kristiine piirkonna aastakoosolekul valiti esimeheks tagasi Jaanus Riibe. Kuus aastat Kristiine linnaosa vanema ametis olnud Jaanus Riibe sõnul on linnaosas käima lükatud mitmeid suuri projekte, mis muudavad elukeskkonda paremaks ja mille valmimist elanikud ootavad.

“Nende hulgas on näiteks huvikeskus Kullo uue hoone projekteerimine ja ehitamine, Räägu pargi rekonstrueerimine ning turvalise Tondi mitmetasandilise ristmiku rajamine. Prioriteediks on seista linnaosa arengu ja kohalike inimeste heaolu eest, soovime luua sõbralikku rohelist linnaruumi,” selgitas Riibe. “Samuti on meie jaoks tähtis inimeste toimetulek ja seetõttu seisame vastu Vabariigi Valitsuse poolt kavandatavatele maksutõusudele.”

Kristiine piirkonna juhatuse liikmeteks valiti Natalja Gromovaja, Sergei Orehhov, Roland A. Rand, Nikolai Korb, Svetlana Baltina, Oksana Jaakson, Peeter Vitsur, Lea Nõuakas ja Eva-Maria Liimets. Aseesimeesteks nimetati Natalja Gromovaja ja Nikolai Korb. Lisaks kuulub juhatusse Keskerakonna noortekogu Kristiine klubi esimees Anna Lugenberg.

Erakonna volikogu liikmeteks valiti lisaks piirkonna esimehele ka Natalja Gromovaja, Svetlana Baltina ja Nikolai Korb. Keskerakond Kristiine piirkonda kuulub 342 liiget ja aasta jooksul liitus 10 uut liiget.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.