Ida-Virumaa piirkond esitab Keskerakonna esimehe kandidaatideks Tanel Kiige ja Mihhail Kõlvarti

Eesti Keskerakonna Ida-Virumaa piirkonna juhatus esitab erakorralisele kongressile esimehe kandidaatideks Tanel Kiige ja Mihhail Kõlvarti.

“Tegemist on väärikate kandidaatidega, kes laiemat tutvustamist ei vaja. Ida-Virumaa piirkonna liikmed ootavad, et Keskerakonna uus juht viiks erakonna valitsusse ja oleks valmis võtma peaministri vastutust, sest ainult niimoodi on võimalik maakonna huvide eest tulemuslikult seista. Reformierakonna juhitava valitsuse otsused näitavad selgelt, et neile Ida-Virumaa käekäik korda ei lähe,” lausus Ida-Virumaa piirkonna esimehe kohusetäitja Eevi Paasmäe.

Juhatuse liikme kandidaatideks esitatakse Jaak Aab, Taavi Aas, Vadim Belobrovtsev, Dmitri Dmitrijev, Andre Hanimägi, Maria Jufereva-Skuratovski, Lauri Laats, Jüri Ratas ja Yana Toom.

Keskerakonna aukohtu esimehe kandidaadiks seatakse üles endine Riigikogu liige ning praegune Põhja-Pärnumaa abivallavanem ja Pärnumaa piirkonna juhatuse liige Marko Šorin, ning revisjonikomisjoni liikme kandidaadiks Eevi Paasmäe.

Keskerakonna erakorraline kongress toimub 10. septembril Paides E-Piima spordihallis. Valitakse erakonna esimees, erakonna juhatuse liikmed, revisjonikomisjoni liikmed ning aukohtu esimees. Paidesse on oodata üle 1000 delegaadi.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.