Keskerakonna Lääne-Virumaa piirkond toetab nii Tanel Kiike kui ka Mihhail Kõlvartit

Lääne-Virumaa piirkonna juhatus otsustas Paides toimuval erakorralisel kongressil toetada erakonna esimehe valimisel nii Mihhail Kõlvartit kui ka Tanel Kiike.

“Lääne-Virumaa piirkonna saadikute hulgas jaguneb toetus Mihhail Kõlvarti ja  Tanel Kiige vahel. Seetõttu otsustasime konsensuslikult, et esitame kaks kandidaati,” ütles Lääne-Virumaa piirkonna esimees Siret Kotka.

“Mina toetan Paides toimuval erakorralisel kongressil erakonna esimehe valimisel Mihhail Kõlvartit. Hindan tema juhiomadusi ning usun, et ta suudab ühendada erakonna pärast kongressi,“ sõnas Siret Kotka.

Keskerakonna Lääne-Virumaa piirkond esitas juhatusse kandidaatideks tähestiku järjekorras Jaak Aabi, Taavi Aasa, Vadim Belobrovtsevi, Enn Eesmaa, Andre Hanimäe, Maria Jufereva- Skuratovski, Jaanus Karilaidi, Andrei Korobeiniku, Lauri Laatsi, Anneli Oti, Jüri Ratase, Vladimir Sveti, Yana Toomi,  Jaan Tootsi, Ester Tuiksoo, Marika Tuus-Lauli, Mihkel Undresti ja Triin Vareki.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.