Keskerakonna naiskogu esitab uue juhi kandidaatideks Tanel Kiige ja Mihhail Kõlvarti

Eesti Keskerakonna naiskogu KENA juhatus esitab erakorralisele kongressile esimehe kandidaatideks Tanel Kiige ja Mihhail Kõlvarti.

“Tegemist on väärikate kandidaatidega, kes laiemat tutvustamist ei vaja. Keskerakonna naiskogu KENA liikmed ootavad, et uus juht viiks erakonna valitsusse ja oleks valmis võtma peaministri vastutust, sest ainult nii on võimalik Eestimaa inimeste huvide eest tulemuslikult seista,” lausus KENA president Eha Võrk. “Keskerakonnal on olnud tavaks usaldada naistele riigi, kohaliku omavalitsuse ja teiste oluliste juhtide positsioone. Kahetsusväärselt oli viimatistel Riigikogu valimistel meie naiste esindatus nimekirja strateegilistel kohtadel kasin ning ka naiste teadmiste ja kogemuste potentsiaali on erakonna juhtimisel vähe kasutatud. Ootame erakonna uuelt esimehelt senisest rohkemat naiste kaasatust ja toetust meie püüdlustele poliitikas.”

Suurendamaks naiste rolli poliitikas esitab Keskerakonna naiskogu KENA juhatuse liikme kandidaatideks ainult õrnema soo esindajad: Ester Tuiksoo, Gert Üprus-Tarn, Maria Jufereva-Skuratovski, Marika Tuus-Laul, Triin Varek, Ülle Juht, Yana Toom ja Anneli Ott.

Revisjoni komisjoni liikme kandidaatideks seatakse üles Eha Võrk ja Reet Trei ning aukohtu esimehe kandidaatideks Kalle Klandorf ja Marko Šorin.

Hoolimata enda soost, hääl sa anna naise poolt!

4 kommentaari
 1. Nojah 10 kuud ago
  Reply

  Mina toetan Laatsi,Karilaidi ja Kõlvartit.

  • Oh issand 10 kuud ago

   Miks ei pakuta Jaan Tootsi? Rikas ja tark mees!

 2. Eve 10 kuud ago
  Reply

  Mina toetan Laatsi,Karilaidi ja Kõlvartit.

 3. huvitav 10 kuud ago
  Reply

  huvitav , kelle poolt on Linnavalitsuses, Raik ja pens.politseinik,(kõrge ametnik) Nelis ja Naisteliidu poolne pens.politseinik, Maret T .?
  Nad polegi pildil?

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.