Jõhvi osakond toetab Keskerakonna esimehena Mihhail Kõlvartit

Mihhail Kõlvart

Keskerakonna Jõhvi osakonna juhatus otsustas Paides toimuval erakorralisel kongressil toetada erakonna esimehe valimistel Mihhail Kõlvartit.

Jõhvi osakonna juhatuse hinnangul on Mihhail Kõlvart tõestanud end Tallinna linnapeana kui võimekas ning arengule ja lahendustele orienteeritud juht, kes oskab arvestada erinevate osapooltega, „Niisamuti on ta Eesti Linnade ja Valdade Liidu juhatuse esimehena seisnud maapiirkondade arengu eest, mõistes väga hästi ka väikeste omavalitsuste muresid ja püüdes neile lahendusi leida,“ ütles Jõhvi osakonna esimees Aleksei Naumkin. „Olen veendunud, et Mihhail Kõlvart suudab koondada erakonna liikmeid ning elavdada koostööd osakondades.“

Aleksei Naumkin märkis, et uuel erakonna esimehel peab olema ka arvestatav üldrahvalik tuntus ja toetus. „Mihhail Kõlvart on nii kohalikel kui ka Riigikogu valimistel pälvinud korduvalt toetuse, mis paigutab ta Eesti poliitika kõrgeimasse tippu,“ tõi Naumkin välja.

Jõhvi osakonna juhatus toetab erakonna juhatuse liikmetena järgmised kandidaate: Marika Tuus-Laul, Yana Toom, Anneli Ott, Lauri Laats, Vladimir Svet, Andrei Korobeinik, Vadim Belobrovtsev, Jaan Toots ja Mihkel Undrest. Aukohtu esimehe kandidaadiks esitati Kalle Klandorf.

Keskerakonna erakorraline kongress toimub 10. septembril Paides E-Piima spordihallis. Valitakse erakonna esimees, erakonna juhatuse liikmed, revisjonikomisjoni liikmed ning aukohtu esimees. Paidesse on oodata üle 1000 delegaadi.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.