Jüri Ratase jalgrattavõistlus tõi starti üle 400 velofänni

Täna toimus Pirita Spordikeskuse terviseradadel juba 17. korda “Jüri Ratase jalgrattavõistlus”, kus startis 409 rattasõpra! 

Jüri Ratas sai jalgrattavõistluse korraldamise idee aastaid tagasi alguse soovist pakkuda peredele võimalust üheskoos värskes õhus tervisesporti harrastada ja mõnusalt aega veeta. Mööda Pirita metsarada ja Lillepi parki kulgeva raja eripäraks teiste võistluste ees on just huvitav ja vahelduvrikas rada, milles jagub ilusaid loodusvaateid ja põnevust kogu perele. Võistluskavas oli mitmeid distantse nii väiksematele kui suurematele lastele ja täiskasvanutele ning tänavune kõrge osalejate arv on tõestanud veelkord, et rattasõit on armastatud spordiala igas vanuses spordisõprade seas.

Ajaarvestusega oli kõige pikem sõit (12,5 kilomeetrit). Meeste arvestuses võitis Markus Pajur, teise koha pälvis Artur Kupp ning kolmanda koha saavutas Raiko Kaldoja. Naiste arvestuses tuli võitjaks Carol Kuuskman, talle järgnesid Kristin Jõgi ja Eva Sepping.

Täiskasvanute sõidu tulemused on saadaval sellel lingil: https://www.championchip.ee/results/2590

FOTOD: https://photos.app.goo.gl/Wb7DkgdUUv2uT8HS9

Jüri Ratase XVII jalgrattavõistlust aitasid lisaks kümnetele vabatahtlikele korraldada SKECHERS, Fazer Eesti, G4S, SPORTLAND, SELVER, Balbiino, KH Energia Konsult, AS TTP, Coca-Cola , AS Fifaa, Tallink Eesti, Ramirent Eesti, Kristobal OÜ, Sparta Spordiklubi, Ühisteenused AS, Tänavapuhastus AS, Operation Lifesaver Estonia, Pirita Spordikeskus, Tallinna Kiirabi, Politsei- ja Piirivalveameti Põhja prefektuur, Põhja-Eesti Päästekeskus!

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.