Keskerakonna noortekogu juhatus esitas erakonna juhatuse kandidaadid

Keskerakonna Noortekogu juhatuse koosolekul otsustati esitada Paides toimuvale erakorralisele kongressile üheksa juhatuseliikme kandidaati.

Keskerakonna noortekogu juhatus otsustas esitada juhatuse liikmete kandidaatideks Marika Tuus-Lauli, Andrei Korobeiniku, Lauri Laatsi, Anneli Oti, Vladimir Sveti, Mihkel Undresti, Yana Toomi, Jaan Tootsi ja Vadim Belobrovtsevi. Aukohtu esimehe kandidaadiks esitati Kalle Klandorf.

Noortekogu juhatus ja volikogu on varasemalt otsustanud toetada erakonna järgmise esimehena Mihhail Kõlvartit.

“Oleme veendunud, et Mihhail Kõlvarti ja teda toetavate juhatuse liikme kandidaatide jaoks on noored erakonna tulevik ning nad arvestavad noortega, kaasates aktiivselt noori ka erakonna töösse. Kõik saab alguse hästi toimivast koostööst, ainult nii on võimalik viia erakond uuele tõusule,” lausus noortekogu esimees Valentina Bortnovski.

Kesknoorte peasekretär Kristi Rüütel ütles, et erakonnale on tarvis juhatust, kes astub julgelt vastu sallimatusele, diskrimineerimisele ja ebaõiglusele ning kes on tõelise väärtuste eestkõneleja.

“Usun, et Mihhail Kõlvarti juhtimisel suudab erakond pärast kongressi üksmeelselt tööle hakata,” sõnas Rüütel.

Keskerakonna erakorraline kongress toimub 10. septembril Paides E-Piima spordihallis. Valitakse erakonna esimees, erakonna juhatuse liikmed, revisjonikomisjoni liikmed ning aukohtu esimees. Paidesse on oodata üle tuhande delegaadi.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.