Lüganuse keskerakondlased toetavad Keskerakonna esimehena Kõlvartit

Mihhail Kõlvart

Keskerakonna Lüganuse osakonna juhatuse koosolekul otsustati toetada Mihhail Kõlvarti kandidatuuri erakonna esimehe kohale.

Keskerakonna Lüganuse osakonna esimees Dmitri Dmitrijev ütles, et Keskerakond tuleb viia uuesti tõusule ning Mihhail Kõlvart on end tõestanud Tallinna linnapeana ning Linnade ja Valdade Liidu juhina.

„Mihhail Kõlvarti senine tegevus annab kindlust, et eesmärkidele orienteeritud juhina suudab ta liita erakonna ja viia Keskerakonna võidule nii kohalikel kui ka riigikogu valimistel,“ sõnas Dmitri Dmitrijev, lisades, et Mihhail Kõlvart on pälvinud kõikidel valimistel suure rahva toetuse.

Ühtlasi soovib Lüganuse osakond, et Keskerakonna juhatusse kuuluksid Marika Tuus-Laul, Yana Toom, Anneli Ott, Lauri Laats, Vladimir Svet, Andrei Korobeinik, Vadim Belobrovtsev, Jaan Toots ja Mihkel Undrest.

Keskerakonna erakorraline kongress toimub 10. septembril Paides E-Piima spordihallis. Valitakse erakonna esimees, erakonna juhatuse liikmed, revisjonikomisjoni liikmed ning aukohtu esimees. Paidesse on oodata üle 1000 delegaadi.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.