Keskerakonna Saaremaa piirkond toetab partei uue esimehena Kõlvartit

Mihhail Kõlvart

Keskerakonna Saaremaa piirkonna juhatus otsustas ühiselt, et toetab erakonna järgmise esimehena Mihhail Kõlvartit.

Lisaks otsustas Saaremaa piirkonna juhatus esitada Keskerakonna juhatuse liikme kandidaatideks Mihkel Undresti, Lauri Laatsi, Marika Tuus-Lauli, Yana Toomi, Anneli Otti, Vladimir Sveti, Andrei Korobeiniku, Vadim Belobrovtsevi ja Jaan Tootsi.

Aukohtu esimehe kandidaadiks esitati Kalle Klandorf ja revisjonikomisjoni kandidaatideks Andres Jaadla.

Keskerakonna erakorraline kongress toimub 10. septembril Paides E-Piima spordihallis. Valitakse erakonna esimees, erakonna juhatuse liikmed, revisjonikomisjoni liikmed ning aukohtu esimees. Paidesse on oodata üle 1000 delegaadi.

1 Kommentaar
  1. robert 1 tund ago
    Reply

    Kõlvart on ainuke sirge seljaga poliitik kes suudaks vastu seista oravabande sigadustele Kiige poisu oleks hommepäev valmis Kajakese rüppes nutma ja pattu kahetsema Selle mehikesega on keskerakonnaga lõpp

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.