Keskerakonna Mustamäe ja Saaremaa piirkonnad esitas erakonna juhatuse liikme kandidaadid

Eesti Keskerakonna Mustamäe piirkonna juhatus otsustas, et esitavad erakonna juhatuse liikme kandidaadiks Lauri Laatsi, Marika Tuus-Lauli, Yana Toomi, Anneli Otti, Vladimir Sveti, Andrei Korobeiniku, Vadim Belobrovtsevi, Jaan Tootsi ja Mihkel Undresti.

„Mustamäe piirkond esitas juhatusse kandidaadid, kellel on kogemust ja oskusi viia erakond taas esimeseks,“ ütles Mustamäe piirkonna esimees, Riigikogu liige Lauri Laats. „Meie esitatud juhatuse liikme kandidaatidel on arvestatav üldrahvalik tuntus ja toetus,“ rõhutas Laats.

Aukohtu esimehe kandidaadiks esitati Kalle Klandorf ja revisjonikomisjoni kandidaatideks Eha Võrk, Andres Kollist ja Andres Jaadla.

Varem on Keskerakonna Mustamäe piirkonna juhatus toetanud erakonna järgmise esimehena Mihhail Kõlvartit.

Eesti Keskerakonna Saaremaa piirkonna juhatus otsustas ühiselt, et esitavad erakonna juhatuse liikme kandidaatideks Mihkel Undresti, Lauri Laatsi, Marika Tuus-Lauli, Yana Toomi, Anneli Otti, Vladimir Sveti, Andrei Korobeiniku, Vadim Belobrovtsevi ja Jaan Tootsi.

Saaremaa piirkonna esimees Mihkel Undrest ütles, et Keskerakonna Saaremaa piirkonna juhatus toetab erakonna järgmise esimehena Mihhail Kõlvartit. „Saaremaa piirkond esitas ka Keskerakonna juhatuse liikme kandidaadid. Otsustasime esitada inimesed, kes esindaksid Eesti erinevaid piirkondi ja kel oleks ka oma kogukonnas üldrahvalik toetus,“ selgitas Undrest.

Aukohtu esimehe kandidaadiks esitati Kalle Klandorf ja revisjonikomisjoni kandidaatideks Andres Jaadla.

Keskerakonna erakorraline kongress toimub 10. septembril Paides E-Piima spordihallis. Valitakse erakonna esimees, erakonna juhatuse liikmed, revisjonikomisjoni liikmed ning aukohtu esimees. Paidesse on oodata üle 1000 delegaadi.

1 Kommentaar
  1. suurtele roomlastele tseesaritele meie valitsejatele 1 päev ago
    Reply

    TSIRKUST on palju, kui nüüd saaks LEIBA ja UUED SAAPAD ka ja KÜ RENOVEERIMISKULUDEST priiks enne kui surm tuleb. Natuke hõlpu ja marjamaal
    mõnuleda.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.