Kesklinna piirkonnast kandideerib Keskerakonna juhatusse 9 inimest

Mihhail Kõlvart

Keskerakonna Kesklinna piirkonna juhatus esitas erakonna juhatuse liikme kandidaatideks Marika Tuus-Lauli, Yana Toomi, Anneli Otti, Lauri Laatsi, Vladimir Sveti, Andrei Korobeiniku, Vadim Belobrovtsevi, Jaan Tootsi ja Mihkel Undresti.

Kesklinna piirkonna esimehe Monika Haukanõmme sõnul esitati kokku üheksa kandidaati, kes esindavad Eestimaa erinevaid piirkondi – saartest Viruni ja Lõuna-Eestist läbi Tartu Tallinnani.

„Meie poolt esitatud juhatuse liikmete nimekiri ei ole Tallinna keskne nagu püütakse väita, vastupidi heas tasakaalus ja mitte ainult  geograafilises mõttes, vaid ka soolist ja vanuselist koosseisu silmas pidades. Parimad otsused sünnivad just läbi mitmekesisuse,“ ütles Haukanõmm.

Keskerakonna Kesklinna piirkonna juhatus otsustas toetada Paides toimuval erakorralisel kongressil erakonna esimehe valimistel Mihhail Kõlvartit.

Aukohtu esimehe kandidaadiks esitati Kalle Klandorf.

Keskerakonna erakorraline kongress toimub 10. septembril Paides E-Piima spordihallis. Valitakse erakonna esimees, erakonna juhatuse liikmed, revisjonikomisjoni liikmed ning aukohtu esimees. Paidesse on oodata üle 1000 delegaadi.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.