Eesti Linnade ja Valdade Liidu juhatusse valiti Jõgeva vallavanem Taavi Aas

Foto: ELVL

Täna toimunud Eesti Linnade ja Valdade Liidu (ELVLi) volikogu koosolekul valiti uueks juhatuse liikmeks Jõgeva vallavanem Taavi Aas. Aasal on varasemalt pikaaegne kogemus ELVLi eelkäija Eesti Linnade Liidu juhtimisel.

„Mul on väga hea meel, et Taavi Aas valiti Eesti Linnade ja Valdade Liidu juhatusse. Tegemist on kolleegiga, kes tunneb omavalitsuste dünaamikat ja toimimist peensusteni ning mul pole kahtlust, et tema panus liidu juhatuse töösse saab olema väga väärtuslik,” kommenteeris Eesti Linnade ja Valdade Liidu juhatuse esimees Mihhail Kõlvart.

Aastatel 2005–2017 oli Aas Tallinna abilinnapea, 2015–2017 Tallinna linnapea kohusetäitja ja 2017–2019 Tallinna linnapea. Alates 29. aprillist 2019 kuni 3. juunini 2022 oli Aas majandus- ja taristuminister.

Taavi Aas oli Eesti Linnade Liidu juhatuse esimees veebruarist 2010 ning kui 2018. aasta veebruaris Eesti Linnade Liit ning Eesti Maaomavalitsuste Liit ühendati, juhtis ta kuni 2019. aasta maikuuni Eesti Linnade ja Valdade Liitu.

„Mul on suurim rõõm ühelt poolt taaskohtuda vanade kolleegidega omavalitsustest, teiselt poolt aga tutvuda uute kolleegidega. Omavalitsused seisavad praegusel ajal silmitsi väga paljude katsumustega ning loodan, et saan nõu ja jõuga jagada nii varasemaid kogemusi omavalitsusteemadel kui ka aidata leida lahendusi aktuaalsetel teemadel,” sõnas värske Eesti Linnade ja Valdade Liidu juhatuse liige, Jõgeva vallavanem Taavi Aas.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.