Ajaleht Kesknädal hakkab uuesti ilmuma

Keskerakonna juhatus otsustas taastada erakonna ajalehe Kesknädal ilmumise. Keskerakonna peasekretär Anneli Ott ütles, et sel aastal ilmub kolm Kesknädala numbrit, neist esimene näeb ilmavalgust 12. oktoobril, kui Keskerakond tähistab 32. sünnipäeva.

Kesknädal ilmus varem 1999. aasta augustist 2020. aasta juunini. Ajalehe viimane peatoimetaja Indrek Veiserik koondati 2019. aastal seoses erakonnal tekkinud majanduslike raskustega. Sama aasta septembrist hakkas varem igal kolmapäeval ilmunud ajaleht ilmuma kord kuus. Ajalehe hääbumisel kujundati selle veebilehest Keskerakonna uudisteportaal.

Anneli Ott nentis Keskerakonna toetajate languse kohta, et ühiskonnas toimuvad suured muudatused tekitavad alati erinevaid reaktsioone, sama muster kehtib ka Keskerakonna puhul. “Anname valijatele laiemalt ja Keskerakonna liikmetele aega uue olukorraga kohaneda,” lausus Ott.

“Poliitikas on lühiajalisi kiireid tõusjaid varemgi olnud, tihtipeale on sellele järgnenud veel suurem kukkumine. Keskerakonna puhul pean oluliseks läbimõeldud tegevuskava väljatöötamist ja stabiilsuse saavutamist. Keskerakonnast on tõepoolest pärast erakorralist kongressi lahkunud sadakond inimest,” tõdes Ott. Ta lisas, et menetluses on ka mitmeid liitumisavaldusi.

BNS

5 kommentaari
  1. Jaak 8 kuud ago
    Reply

    Need kes lahkusid Keskerakonnast on reeturid ja ei väärigi Eestimaa parimasse erakonda Keskerakonda kuulumist. Ma poleks iialgi uskunud et Karilaid nii alatu on vahetades Keskerakonna Isamaa vastu.Isa maalased pole meie riigi ega rahva heaks mitte midagi kasulikku teinud aga ilusaid sõnu oskavad ritta seada küll, Isamaa erakonnaga seoses tuleb meelde Laari valitsenise jube aeg kus tekkisid kodutud ja prügikastiinimesed. hinnad tõusid eriti korterihinnad aga pensione, palku ega abirahasid ei tõstetud. Põllumajandus oli hävimisohus. Ma saaksin veel aru kui mindaks EKRE-sse. Aga isegi Keskerakonda reetnud inimesed mõistavad et valitsevatesse erakondadesse minek oleks olnud suur eksitus. Aga Keskerakonna lähestajad on veel alatumad.

    • Väga kasulik 8 kuud ago

      Kesknädal oli tõesti hea leht. Täielik alternatiiv igasugusele riigijurale.
      Oli tubli Urmi, olid head ka järgmised poisid. Aga oma füürer koondas kõik ja pani lehe kinni! Ajakirjanikest oli esirinnas kadunud Mart Ummelas.
      Tore- ütlete leht ilmus? Aga kus ilmus ja kus lugeda saab?
      Ikka too vana lollitamine!!!

  2. Eve 8 kuud ago
    Reply

    Ajalehte Kesknädal peaks müüdama ka kioskites ja poodides. Mulle meeldis see ajaleht kõige rohkem kui peatoimetaja oli Urmi Reinde. Ta oli kõigi aegade parima poliitiku Edgar Savisaare pooldaja ja selles lehes olid huvitavad artiklid. See mis savisaarele tehti meenutab stalinistlikke kuritegusid.. Savisaar sai alati palju hääli ja eks see hirmutaski vastaseid.Praegune häältesaak oli väike. Minule näiteks ei meeldinud Ratase sõidud mööda maailma ja pugejalikud vihavaenuõhutused mis maailmas ei muuda midagi aga meile võib halba teha küll. Küllap mitmed inimesed kes oskavad õiglaselt hinnata olukorda ei andnud enam hääli Keskerakonna poolt. Kõlvart on tubli mees ja teda peaksid inimesed pooldama. Me ei tohi unustada et oleme eestimaalased ja kõigisse peab suhtuma õiglaselt. Ainuke etteheide Kõlvartile on see et ta kaotas ära Tallinna TV kust saime teada mis tegelikult toimub.

  3. Nojah 8 kuud ago
    Reply

    Tore uudis.Peavoolumeedia a Seega see oli ammu. Peavoolumeedia oli Reformierakonna hääletoru. Aga ehk in ta seda ka praegu aga kahjuks jalehti ei saa ju lugeda sest nõrga närvidega inimesel tõuseb vererõhk.Pole ammu neid ajalehti lugenud eriti peale selle kui mõned ausad Postimehe ajakirjanikud kirjutasid et neile öeldakse ette mida peavad kirjutama ja keda lamama. Seekord tuli laimata Savisaart. Peavoolumeedia oli Reformierakonna hääletoru aga kas ta on seda ka praegu ma täpselt ei tea võin aga arvata küll. Kesknädalast aga saab kindlasti õiget informatsioni, on alati saanud.

  4. robert 8 kuud ago
    Reply

    Kuidas olen oodanud millal see armetu parteibülletään jälle populaarseks rahvaleheks saaks Kust leida Urmi taoline ajakirjanik kes oma aega ei loe Ja see Aabuke ajage asjaajamisest nii kaugele kui võimalik ja lukksepa tõõriistu ärge talle usaldage Ärajooksikuid taga ärge leinake Küll siis ka päike tõuseb keskerakonnale Õppige Savisaarelt oskust rahvaga rääkida

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.