Keskerakonna esimehe Mihhail Kõlvarti pöördumine

Hea erakonnakaaslane!

Eesti Keskerakond algatas toetusallkirjade kogumise „Kaja Kallas peab tagasi astuma!“ Riigikogule kollektiivse pöördumise esitamiseks.

Peaminister on kaotanud rahva usalduse ja ligikaudu 70 protsenti inimestest soovib, et Kaja Kallas oma ameti maha paneks. Eesti majandus on langenud seitse kvartalit järjest, kuid keskendutakse automaksule ja teiste maksutõusude läbisurumisele, jõukamatele suunatud maksureformile ja inimeste toimetuleku vähendamisele. Lisaks ei ole peaminister oma väljaütlemistes ja suhtluses olnud väärikas ja tasakaalukas, seda nii opositsiooni, õpetajate kui ka presidendiga. Põhjust anda oma allkiri algatatud pöördumisele on mitmeid.

Toetusallkirjade kogumine on oluline meie erakonna liikmete ja toetajate hulgas. Saame seda teha erinevatel üritustel ja ühenduste kaudu

Kollektiivsele pöördumisele saab allkirja anda portaalis rahvaalgatus.ee (https://rahvaalgatus.ee/initiatives/5dbd52d7-b79c-4d93-8fea-135cecfc7cf9).

Hea erakonnakaaslane! Toeta meie ühist algatust, allkirjasta  kollektiivne pöördumine, anna sellest võimalusest teada ka oma sõpradele ja tuttavatele!

Paljud meie kaasmaalased, kes soovivad peaminister Kaja Kallase tagasi astumist ei saa pöördumist digitaalselt allkirjastada. Siinkohal palun Sinu ja Sinu sõprade abi paberkandjal allkirjade kogumisel. Selleks vajaliku allkirjalehe, pöördumise eesti- ja venekeelse tervikteksti ning infolehe leiad manusest. Kui Sul puudub võimalus allkirjalehe printimiseks siis palun pöördu oma piirkonna või osakonna esimehe poole. Samuti saab allkirjalehti erakonna Tallinna büroost (Narva mnt 31–M1).

Allkirjade kogumise kampaania kestab 15. detsembrini.

Soovin  meile edukat kampaaniat ja tulemuslikku koostööd!

Lugupidamisega

Mihhail Kõlvart, esimees 

2 kommentaari
  1. Nojah 11 kuud ago
    Reply

    Kaja Kallas on teinud palju vigu ja minu arvates kõige hullem in meie raha andmine teistele riikidele. Teenib kannuseid aga ega ta rumal pole teab küll et antud raha maailmas midagi ei muuda. Aga eks tal on nõuandjaid küllalt aga kahjuks need on halvad nõuandjad. Aga see mis puutub tema nehe töösse siis selle võiks rahule jätta. Reformierakondlased ei peaks võimul olema kuidas küll sotsid sellest aru ei saa. Mis puutub automaksu siis seda ma pooldan ainult see võiks kehtida vaid linnades eraautodele. Linnades veerevad sõiduautod päev otsa mööda linna rikkudes õhku.

    • Rikka pere rikas titt 11 kuud ago

      Nojah, mudugi on se ni!

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.