Kaja Kallase tagasiastumist toetavale avaldusele on allkirja andnud ligi 22 000 inimest

Eesti Keskerakonna poolt käivitatud kollektiivsele pöördumisele “Kaja Kallas peab tagasi astuma!” on allkirja andnud juba ligi 22 000 inimest, mis on selge märk sellest, et Eesti rahvas umbusaldab tänast Reformierakonna peaministrit.

“Reformierakonna valitsemise ajal on Eesti majandus langenud seitse kvartalit järjest ja paraku puudub peaministril plaan, kuidas meie inimeste toimetulekut ja ettevõtete käekäiku parandada,” lausus Keskerakonna peasekretär Anneli Ott. “Meie kampaania on käivitunud väga edukalt ja telgiürituste käigus saadud tagasiside näitab selget rahulolematust Kaja Kallase tegevusetuse osas. Lisaks kärbetele seisame silmitsi maksutõusudega, mille mõjusid saame kõik reaalselt tunda vähem kui kuu aja pärast. Ilmselt oleme kõik saanud teateid selle kohta, kuidas uuest aastast kallinevad erinevad teenused ja kaubad. Võttes arvesse inflatsiooni ja suurenevat tööpuudust, siis on selge, et meid ootavad ees rasked ajad, mille eest vastutab eelkõige peaminister.”

Anneli Ott rõhutas, et demokraatlikus riigis saab rahvas poliitikute tööle hinnangu anda valimiste käigus. “Valimistevahelisel perioodil on võimalus meelsust avaldada rahvaalgatuse vahendusel ja seda Eesti inimesed ka aktiivselt kasutavad. Keskerakonna kampaania näitab, et ühiskonnas toimuv ei jäta elanikke külmaks,” lisas ta. “Reformierakond viib ellu valelikku poliitikat ega taju meie inimeste tegelikku olukorda ja rahva ootusi.”

Lisaks portaalile rahvaalgatus.ee saab pöördumisele allkirja anda üle Eesti toimuvate telgiürituste raames. Kampaania kestab 15. detsembrini.

7 kommentaari
  1. Jaak 5 kuud ago
    Reply

    Kena naine Kallas Kaja aga sellist peaministrit me ei vaja. Peaministriks ta ei sobi, las otsib endale mõne teise hobi.

    • No kuulge 5 kuud ago

      Kaja onju armas imeneme. Olen eluaeg ainult andnud ja mina annaks ka enda tagant kõik temale taha. Ta ju võitleb maailma rahu nimel!

  2. Sergei. 5 kuud ago
    Reply

    Juba otsibki- pakub ennast NATO peasekretäriks. Vanaisa fašist, isa kommunist ,- tütar Eesti rahvale näkku irvitaja
    Kuhu see 22 001 allkiri panna. Aga tuleb järgmine ja Eesti üldine foon ei muutu. Väike vastik puuk.
    Kunagi oli väike seakari. Üks keeras end tagumiku peal ringi ja sõi künast rahulikult kõhu täis-ja siis keeras tagumik maas uuesti magama teised rabelesid siin seal. AGA ÜKS KÄNGUS TÕBRAS läks nurka ja imes läbi hammaste virtsa.
    Tundub et meie väike riik on sama sugune. Ei oska, taha naabriga normaalselt elada ja ka teisi korrale kutsuda , vaid käib ise veel ässitamas. POLE EESTI VABA, VAID IGAKÜLGSELT UUSOKUPEERITUD meie poolt valitud teenijate toetusel …..-

  3. Eve 5 kuud ago
    Reply

    Selles kolmes valitsevas erakonnas pole mitte ühtegi poliitikut kes sobiks meie peaministriks. Aga Kaja Kallas on näide sellest milline üks minister olema ei pea.

  4. Ohoo 5 kuud ago
    Reply

    Ainult pahandust toob K.Kallase võitlus rahu numel. Mitte midagi maailmas ei muutu tema tegevuse tõtu aga meile võiv see häda kaela tuua küll. Meid ootab pidev majanduslangus ja vaesumine. Ei tasu ärritada kättemaksulist karu sellega teeb vaid meile halba ja maailmas ei muutu midagi. VALITSUS ON VALITUD SELLEKS ET KAITSTA OMA RAHVA HUVE.Aga ehk Kajake ei märka teisi oma suure rahahunniku otsast.

  5. Soo 5 kuud ago
    Reply

    Võib vaid unistada ja ette kujutada kui kaunis ja rikkalik oleks me elu olnud vabas Eestis kui poleks olnud selliseid hoolimatuid ja pahatahtlikke peaministreid nagu seda olid Laar, Ansip ja Rõivas ja praegu on K.Kallas.oleks Reformierakonna asemel mõni teine erakond nagu seda oli rahvaliit oleks Keskerakonnal võimalik moodustada hea valitsus ja EKRE-et võiks ka kampa võtta.

  6. Sergei. 5 kuud ago
    Reply

    Hirmutatakse karuga- ei hakka tema oma käsi meiega määrima. Oleme oma rumalusega sattunud põlguse alla.
    Lõpetas meie kaudu transiidi-mis moodustas enam kui veerand EV riigi tuludest JPM, millega oleme ise hoolt kandnud.
    Just see karu räägib, et koloneaal poliitikale tuleb lõpp. Kui need meie pärast muretsejad oma tööstusekesed kodumaale tagasi viivad , siis siin ei jäägi muud teha kui rahvalaule laulda ja tantsu lüüa.
    Enamuses sõltume välis turust ja mida ise võiksime toota tarbida ostame sisse ,sest pole külas ei sea ruigamist ja ka eriliselt ei tooda endile midagi- ELAGU JÄNKIDE KOLOONIA

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.