Kaja Kallase tagasiastumist nõudvale avaldusele saab allkirja anda reede südaööni

Eesti Keskerakonna poolt käivitatud kollektiivsele pöördumisele “Kaja Kallas peab tagasi astuma!” on allkirja andnud juba ligi 27 000 inimest, mis on selge märk sellest, et Eesti rahva rahulolematus Reformierakonna peaministriga kasvab üha enam.

“Kaja Kallas on öelnud, et Eesti on edetabeliusku rahvas. Paraku oleme paljude majandusnäitajate osas negatiivses mõttes Euroopa ja maailma tipus, kuid valitsusel puudub siiani plaan meie inimeste ja ettevõtete toetamiseks,” lausus Keskerakonna peasekretär Anneli Ott. “Mõni aeg tagasi ennustas Eesti Pank Eestile järgmiseks aastaks väikest majanduskasvu, kuid valitsuse lühinägeliku poliitika tõttu ootab meid suure tõenäosusega siiski majanduslangus.”

Anneli Oti sõnul ei suuda Reformierakonna valitsus lisaks majandusküsimustele lahendada tõhusalt ka elektrikatkestustega seotud probleeme. “Eestis on elektrita rohkem kui 14 000 tarbimiskohta, eriti tõsine on olukord Kagu-Eestis. Tormid ja suur lumesadu tulevad tänase valitsuse jaoks alati ootamatult ning kriisi lahendamiseks puudub toimiv plaan,” rääkis Anneli Ott.

Lisaks portaalile rahvaalgatus.ee saab pöördumisele allkirja anda üle Eesti toimuvate telgiürituste raames. Kampaania kestab reede südaööni. Täna õhtul toimub telgikampaania Haabersti linnaosas (Õismäe tee 105a), neljapäeval kl 12-14 Valga turu kõrval ja kl 17.30-19 Haapsalus Kastani kaupluse juures.

4 kommentaari
  1. Sergei. 5 kuud ago
    Reply

    Kao õel inimene . Kao nagu kadusid ka Eesti poistele püstitatud mäelestus kivid.. Kao silmakirjalik sanktsioone nõudnud õelus, kes ise tegelikult ……… Kao,sest ainult sinul põhiseaduslikud õigused.
    Kao koos oma isaga kel tehing 10 000 000 tunnistati seaduslikuks
    Kaduge ,sest Räpina linnapea tegi identse tehingu, parandas kohalike inimestega linna infrastruktuuri ja ettevõtjad tagastasid Räpina linnale rahad koos intressidega. Vagur mees aeti justiitsterroristide poolt hauda.
    Kao sinagi Siim – kes ei leidnud Inimõiguste Instituudile rahakest : teha ekspertiis, kes mis takistab, et Eesti kodanike põhiõigused oleksid reaalselt tagatud.
    Toppisid mul suud kinni- Eestis ei rikuta inimõigusi.
    Kaduge koos oma parteiga- sest teie käisite minu nimekaimude ässitamisel ja samanimelised on nii ühel, kui ka teisel pool liini.
    Kaduge sest teie iidol annab au Kanada parlamendis natsi kurjategijale

  2. Jaak 5 kuud ago
    Reply

    Ei lähe ta kuhugi sest nad in enamuses. lihtsalt ei saa aru mis sundis inimesi valima sellist erakonda nagu seda on Reformierakond. Kas Ansipi valitsusest ei piisanud kui kõik läks allamäge ja me sattusime elatustaseme poolest viimaste hulka. Neid inimesi kes reformierakondlasi valisid ei huvitanud kuidas saavad hakkama meie suured pered, pensionärid, puudega inimesed jt. varem tulid nad võimule mõeldes välja valesüüdistusi neile kes segasid võimule tulekut. meie praegune valitsus ei tegele sellega milleks nad on valitud meie inimeste heaolu kindlustamisega vaid topivad oma nina sinna kuhu pole vaja ja kus nendest ei olene midagi aga meile võib väga palju halba teha küll. Kuidas küll sai võimule Eesti 200 jääb arusaamatuks aga ehk aitas ühe naise hüsteeriline kisa Ukraina suhtes. Sotsid on olmud vaid kohatäiteks ja on nüüd reformierakonna käsutäitjad. kord nad juba loobusid sellest aga võim ahvatleb.

  3. Nohah 5 kuud ago
    Reply

    Võimuahbe sõjaprintsess ja meie rahva suhtes hoolimatu Brüsseli tegelaste ees pugev ja välismaailmas alatute võtetega kannuseid teeniv peaminester erineb siiski minu arvates oma isast. K.Kallas on näide sellest missugune ei pea olema peaminister. Valitsus on tõepoolest valitud selleks eu oma rahva heaolu tõsta. Teisi riike las abistavad rikkad riigid aga meie vajame ise abi.aga, Ega selles valitsuses ei leiagi sobivat peaministrit. Aga peale rahva jaoks rasket Laari valitsemisaega kus hinnad tõusid kõrgele aga palku ega pensione ka abirahasid ei tõstetud, tekkisid kodutud ja prügikastiinimesed jne. Sai peaministriks S.Kallas ja kutsus valitsusse E.Savisaare kes tõstis pensione 30 protsenti ja elu läks paremaks mitmes suunas ka teistel aladel. Aga omade laimu tõttu pidi S.kallas lahkuma ja asemele tuli Ansip ja kõik veeres allamäge.

  4. Soo 5 kuud ago
    Reply

    Ega Reformierakonnaga seoses midagi head ei meenugi. Aga Siim Kallase kohta ma ei taha uskuda neid raskeid süüdistusi ja pealegi mõisteti ta õigeks. Aga tütart on ta küll halvasti kasvatanud. Kaja Kallas ei tee midagi õigesti ja ega tema kaaslased ka mitte. Ta ei sobi üldse peaministriks aga ega seal polegi sellist kes oskaks ja tahaks töötada meie rahva heaolu nimel.Aga Siim Kallas oskas hinnata Eestimaa parimat poliitikut meie aja suurkuju Edgar Savisaart. Ja kindlasti ei võtnud ta osa Savisaarele tehtud kuriteost mis meenutab stalinistlikke kuritegevusi. Savisaare eksnaine on nüüd Reformierakonnas ja Riigikous tänu sellele et laomas oma eksmeest Tegutseti kood Krossiga.Suusataja sai vabaks dopngusüüdistusest kui astus Reformierakonda. Randpere töö seisnes selles et enne valimisi rääkis lollusi keskerakondlaste kohta jne.Kui palju halba on teinud valesüüdistused keskerakondlastele on jube mõelda.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.