Kaja Kallase tagasiastumist nõudev pöördumine kogus 30 000 allkirja

Keskerakonna algatatud pöördumisele peaminister Kaja Kallase tagasiastumiseks andis ligi 30 000 inimest allkirja ning teisipäeval annab Keskerakond need üle riigikogu esimehele Lauri Hussarile.

Keskerakonna poolt algatatud allkirjade kogumise tingis ühiskonnas kasvav rahulolematus Reformierakonna juhitava valitsuse otsustega ja samal ajal majanduses toimuvaga. “Eesti pered vaesuvad, ettevõtted pankrotistuvad ja tööpuudus suureneb,” märkis Keskerakond. Erakond ei pea õigeks, et ajal, mil tuleks inimestele appi tulla, keskendub peaminister maksutõusudele ja kärbetele.

Riigikogu on kohustatud arutama kollektiivset pöördumist, millele on kogutud vähemalt 1000 Eesti kodaniku toetusallkiri.

Keskerakonna esimees Mihhail Kõlvart, peasekretär Anneli Ott ja erakonna riigikogu fraktsiooni liikmed annavad teisipäeval kell 9.45 riigikogu esimehele Lauri Hussarile üle Kaja Kallase tagasiastumist nõudvale pöördumisele kogutud 30 000 allkirja.

3 kommentaari
  1. Jaak 5 kuud ago
    Reply

    Parm vaitsus oleks antud situatsioonis Keskerakond, EKRE ja Isamaa. Isamaa pole küll veel midagi kasulikku teinud on olnud vaid ilusad sõnad ja on olnud arvulise enamuse andjaks aga ehk nüüd hakkaksid tööle kui saavad rohkem hääli. Aga Reinsalu küll peaministriks ei sobiks. Olles välisminister sõitis müüda riike ässitas vihavaenu ja meile kasulikke majanduslikke lepinguid ei sõlminud. Seeder meeldib meie rahva heaoli’u.. Palju on poliitikuid Keskerakonnas kes sobivad peaministriks valik on suur. kujutan ette kui raske on järgmisel valir’tsusel parandada neid vigu mida teeb praegune valitsus. Me ju teame kui raske oli töö peale Ansipi ja Rõivase valtsemist ‘praeguses valitsuses polegi kedagi kes sobiks peaministriks. Valitsus on ikka selleks valitud et kindlustada

  2. Sergei. 5 kuud ago
    Reply

    Reinsalu käsul koristatakse inimesi tänavalt ( seda tõendab Siseministeeriumi kiri)
    Reinsalu toetas ka Presidendi kantselei direktorina anarhiat Eesti õigussüsteemis- temale oli riigipeale sadetavad dokumentide koopiad solvava sisuga kirjadeks !!!!. Minu jaoks on see isik FAŠIST JA OMA SEISUKOHTI ARVAMUST MA MUUTA EI SAA. Reformi erakonnas on küll palju tegusaid ettevõtjaid ,kes on elu Eestis palju edasi viinud, aga Ansipi tegevus, Siimu ülbus ja tütrekese Kaja rahvale näkku irvitamine ei vaja lahti seletamist !!!

  3. Sergei. 5 kuud ago
    Reply

    KURI NÕID -SA POLE IKKA VEEL LAHKUNUD Kas sa pole ikka veel aru saanud- millega hakkama oled saanud
    Pean veel avalikustama sinu partei mõne ministri Põhiseadust eirava tegevuse paljastava tegevuse !!!

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.