Keskerakond andis üle 30 000 allkirjaga rahvapöördumise Kaja Kallase tagasiastumiseks

"Kaja Kallas peab tagasi astuma" petitsiooni üleandmine Riigikogu esimehele Lauri Hussarile.

Eesti Keskerakonna esimees Mihhail Kõlvart andis Riigikogu esimehele Lauri Hussarile üle ca 30 000 allkirja, mis olid kogutud vähem kui kuu ajaga pöördumisele “Kaja Kallas peab tagasi astuma!”

“Loodan, et Riigikogu menetleb antud pöördumist suure vastutustundega ja demokraatlikke printsiipe järgides nii, et saadikutel oleks võimalus selle üle täiskogu istungil hääletada. On oluline, et iga Riigikogu liige saaks antud küsimuses oma seisukohta selgelt väljendada,” lausus Mihhail Kõlvart.

“Viimase küsitluse andmetel toetab Kaja Kallase tagasiastumist 71 protsenti Eesti inimestest ja Keskerakonna poolt lühikese ajaga kogutud ligi 30 000 allkirja peegeldab ilmekalt ühiskonnas kasvavat rahulolematust,” lisas Mihhail Kõlvart. “Reformierakonna juhitav valitsus vaatab tegevusetult pealt, kuidas Eesti majandus on langenud ligi kaks aastat järjest, meie pered vaesuvad, ettevõtted pankrotistuvad ja tööpuudus suureneb. Selle asemel, et inimestele appi tulla, keskendub peaminister maksutõusudele ja kärbetele.”

Riigikogu on kohustatud arutama kollektiivset pöördumist, millele on kogutud vähemalt 1000 Eesti kodaniku toetusallkiri.

6 kommentaari
 1. Feja Räim 4 kuud ago
  Reply

  Väga hea. Ainuüksi Mihhail Kõlvarti hävitavast pilgust peaks olema selge, et peaministril tuleb tagasi astuda.

  • Kulla Feia 4 kuud ago

   Loe Berachot,Fol.47b ja kõik sab selgeks!

 2. Jaak 4 kuud ago
  Reply

  Kõlvart on õiglane inimene. Aga ma ei mõista miks inimesed siis valisud praeguse valitsuse. Nad ju said tunda kui vilets oli valitsus Ansipi ja Rõivase ajal. Täiesti arusaamatu on Eesti 200 võimule tulek sest nad pole midagi meie rahva heaks teinud ja sotsid on olnud vaid kohatäiteks.Selles võimu koalisatsioonis pole ühtegi poliitikut kes sobils peaministriks. Seda on siin mitmed juba maininud.

 3. robert 4 kuud ago
  Reply

  Venemaa ajaloos oli kord partei nimega narodnikud Nemad käisid siis maad mõõda ja arvasid end rahva elu tundjateks Tegelikult olid nad elus läbi kõrbenud asjamehed suure egoga Minu arvates on dvestilased täpselt narodnikute analoog ja nende asjameeste jaoks on ajalool vaid üks otsus mis viib ajaloo prügikasti

 4. Kajakk 4 kuud ago
  Reply

  Peale juutide on kõik kurjast!

 5. Sergei. 4 kuud ago
  Reply

  NII MIHHAIL. Mulle tundub ,et sa natuke ikka valetad.. Maalehes mainid oma killukesi elust ! Sinu vanemaid ( ema vanemaid Korealasi) ) küüditati Kaug- Idast Kasahstani ????
  Minu elukaaslane oli ka korealanna. Tema vanemad olid ka põgenenud isa lõuna jaolt ja ema põhja jaolt Ohoota mere piirkonda. Ei tea mingist küüditamisest Kaug -Idast Kasahstani. Inimesed said lihtsalt hajutatud NSVL piirides. Said võimalused ! Korealased olid tegusad. NSVL armees ( Kaliningradis) meie pataljonis korealane kapteni auastmes. Naise mehepoolsed sugulased olid kõrgharidusega ja käisid ka Eestis inspekteerimas- sisuliselt :KUIDAS EESTI( tean, et Tallinnas) ETTEVÕTETES INIMÕIGUSI JÄRGITAKSE !!!
  Minule kasupoeg ka Mihhail- nägi kuidas Eestis inimõigusi järgitakse. Poisike vääratas eluteelt ja põgenes Eestist Hispaaniasse- Posikest kästi Urmas Reinsalu käsul tänavalt koristada ( Olemas Siseministeeriumist saadud kirja koopia) . Poisike tunnistas oma süüd, kuid palus palus Riigikohtul korrastada Kriminaal koodeksid, Kriminaal menetlus koodeksit nii ,et seal poleks rumalaid ( debiilseid, mis on rahvusvahelise õigusega vastuolus) sõnastusi
  Seaduses ettenähtud tegevuse eest ( röövimine , vargus ,tapmine, vägistamised jne). EV põhiseadus $ 19 igal ühel on õigus vabale eneseteostusele- seda enam, seaduses ettenähtule !!!
  Nii kompetentsed on Eesti riigikogu, juristid , president seaduste vastuvõtmisel :
  Oled ka omad ajud maha müünud maailmas ringi märatsevale ja sõdade organisaatorile – kes kipub meie kaitsmise nime all ( on tegelikult okupeerinud sh äraostetavaid). Eesti on nagu väike sülekoer , kes klähvib ja mitte oma lõugu kinni ei saa. Kajake õel inimene provotseerib tülisid. Aga naaber on sellest üle- ta ei hakka Eestiga käsi määrima- kadus Eestist ta laiendas oma sadamaid ja jättis Eesti transiidi rahadest ilma ( mis moodustasid enam kui veerandi EV riigi tuludest ! Eestiga polegi võimalik normaalselt äri ajada.
  VT Missenjov VS Eesti EIK kohtu lahendit ja mida nad menetlevad (toetavad) !!!. Osavalt varastatakse Maapangast üle 3 500 000.lisaks veel õigust peale , aga korruptiivset tegevust kohtutes ei panda tähele !!!
  Hiljem varastab sama mees ( IRL toetaja) vene ärimehed, kes soovisid investeerida Eestisse- jäi loomata Eestisse 100 töökohta. Varastati investoritelt üle 1 000 000 EUR.
  Eestis on tuhandeid ettevõtjaid, keda on seaduse vastaselt petetud (varastatud)
  Antud režiim pole midagi ette võtnud. Vigisege ja röökige natside hüüdlauseid Slava Ukraini. Vaevalt paljud Ukrainas elavad tahavad seda kuulda. Aga maailmas ongi ,et mõni käpu täis äärmuslasi veab kogu ühiskonna sohu. Nad on osavad , kavalad ja neid toetab kurjuse kombitsad.
  AGA KOREALASED ON TUBLID neid on ka venemaa riigi duumas ja võitlevad ka Donbassi rahva inimõiguste eest.
  Aga Keskerakonna partei vaikis maha -mis toimub siinse korealanna ,tema poja ja mehe ümber – Toimikute koopia sai ka Edgarile, Koidule, Urmasele üle antud

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.