Isamaa toetab Kaja Kallase tagasiastumise algatust allkirjade alusel

Pildil Helir-Valdor Seeder. ELMO RIIG/SCANPIX

Riigikogu Isamaa fraktsioon kavatseb toetada ligi 30 000 kogutud allkirja alusel algatatavat peaminister Kaja Kallase tagasiastumise arutelu riigikogus.

“Isamaa on teinud ettepaneku opositsioonierakondadele algatada peaministri umbusaldamine. Edasi tuleb liikuda mõlema algatusega,” ütles BNS-ile riigikogu Isamaa fraktsiooni esimees Helir-Valdor Seeder. “Need ei välista, vaid toetavad teineteist ja näitavad, et rahulolematus peaministri tegevusega ja valitsuse poliitikaga on laiapõhjaline. Isamaa toetab mõlemat algatust,” lisas Seeder.

Keskerakonna algatatud kollektiivsele pöördumisele peaminister Kaja Kallase tagasiastumiseks andis ligi 30 000 inimest allkirja ning teisipäeval annab Keskerakond need üle riigikogu esimehele Lauri Hussarile. Seaduse järgi on riigikogu kohustatud arutama kollektiivset pöördumist, millele on kogutud vähemalt 1000 Eesti kodaniku toetusallkiri.

BNS

1 Kommentaar
  1. Nojah 5 kuud ago
    Reply

    Miks EKRE-t ei mainita. Ekrelased on kõige paremini selgitanud olukorda ja just tänu nendele on saadud palju allkirju.Isamaa on olnud kohatäiteks nii siin kui seal. Tänu sellele et Seeder oli kui ma ei eksi Isamaa erakonna esimees saadi kokku seni parim valitsus Keskerakond, EKRE ja Isamaa.Alguses ma arvasin et sotsid väärivaf koostööd Keskerakonnaga aga ma eksisin. Neile on tähtsam koostöö Reformierakonnaga mis näitab nende ükskõiksustselles suhtes et meie rahvas vaesub peaasi et ise võimule saada aga Eestib 200 võiks olla nimetusega Eesti 0.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.