Keskerakonna fraktsioon valis esimeheks Lauri Laatsi

Lauri Laats ja Vadim Belobrovtsev

Riigikogu Keskerakonna fraktsioon valis esimeheks Lauri Laatsi ja aseesimeheks Vadim Belobrovtsevi.

“Keskerakonna fraktsioon on sisemistest muutustest tingitud väljakutsetega hästi hakkama saanud ja meie saadikud seisavad erakonna väärtuste ja valijatele antud lubaduste eest,” lausus Lauri Laats. “Tänane valitsus on maksutõusude tuhinas ära unustanud perede toimetuleku ja ettevõtete käekäigu. Keskerakonna saadikud on nendele ja paljudele teistele murekohtadele Riigikogus tähelepanu pööranud ning seisame ühiselt võrdsema ühiskonna eest, kus kedagi ei jäeta maha.”

Fraktsiooni aseesimehe Vadim Belobrovtsevi sõnul on Keskerakonna poliitiline aktiivsus Riigikogus ja kohalikes omavalitsustes hästi nähtav ja kõnetab Eesti inimesi aina rohkem.

“Keskerakond pakub turbulentsetel aegadel stabiilsust ja tasakaalustatud lähenemist akuutsetele teemadele. Eesti riik on olnud rohkem kui kaks aastat majanduslanguses ja selge on see, et koalitsiooni poolt kehtestatavad maksutõusud ei paku olukorrale lahendust, vaid hoopis süvendavad probleeme. Oleme sellisele valitsuse tegevusele kategooriliselt vastu ning inimesed üle riigi näevad seda ja usaldavad meid aina rohkem. Näiteks järgmise sammuna korraldab Keskerakond 17. märtsil Tallinnas automaksu vastu suunatud meeleavalduse, kuhu ootame kõiki, kes ei ole tänase valitsuse poliitikaga rahul,” lausus Vadim Belobrovtsev.

3 kommentaari
  1. Eve 4 kuud ago
    Reply

    Väga õige valik. Keskerakond jätkab seda tööd mis võib meie inimestele head teha ja kui selliseid poliitikuid oleks ka valitsuses nagu need kaks poleks meil karta neid tobedaid otsuseid mida teeb praegune valitsus. kui raske võib olla tublidel ja hoolivatel poliitikutel vaadata meie valitsuse tegematajätmisi ja meie allakäiku. need poliitikud kes põgenesid Keskerakonnast ja reetsid oma erakonna ei väärigi keskerakondlase nime ja tegutsevad vaid enda huvides suure rahahunniku nimel aga Keskerakond on ka ilma nendeta Eestimaa parim erakond.

  2. Jaak 4 kuud ago
    Reply

    Lauri Laats ov tark ja hooliv poliitik ja sobib hästi ministriks ka peaministriks.

  3. Jane 4 kuud ago
    Reply

    Mulle on hakanud meeldima ka ekrelased. Helmed on väga targad ja räägivad õiget juttu.Mina pooldan muidugi kõige rohkem Keskerakonda ja ei salli neid kes lahkusid erakonnast reetes seda. kuid mul poleks selle vastu midagi kui peaministriks saaks Mart Helme ja Rahandusministriks Martin Helme aga tingimuseks oleks koostöö Keskerakonnaga kus on ka palju tarku poliitikuid kes oskaksid meie elu paremaks muuta.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.