Keskerakonna meeleavaldus automaksu vastu

17. märtsil 2024 korraldas Keskerakond Tallinnas rongkäigu ja meeleavalduse „EI AUTOMAKSULE!“, kus maksu ühele põhiautorile, rahandusminister Mart Võrklaevale, oli kingituseks päevinäinud Audi 80. Minister saab nüüd näidata isiklikku eeskuju, kuidas on võimalik eelmisest sajandist pärit Audist teha säästlikum sõiduk.

Meeleavaldusel osales üle 200 inimese, sõna võtsid juhtivad keskerakondlased ning Eesti Vanaauto Klubi ja Eesti Autoomanike Liidu esindajad. Vaatamata halvale ilmale oli kohaletulnute tuju hea ja võitlusvalmis, koos skandeeriti „Ei automaksule!“. Tuju hoidsid muusika ja lauludega üleval puhkpilliorkester ning Boris Lehtlaan ja Are Jaama.

2 kommentaari
  1. Soo 7 kuud ago
    Reply

    Vaevalt et valitsus seda kuulda võtab aga kui võtakski siis kannatavad mõned teised nagu n
    iteks pensionärid.

  2. Nojah 7 kuud ago
    Reply

    Ega riigikassat täita pole kerge. Paljud inimesed saavad palka nii et pole eriti midagi vaja teha vaid ainult nuppu vajutada nõusoleku märgoks ruPraegu ei pea me kedagi abistama sest vajame ise abi. Oleks iseseismalatele seadustele mis teevad meie inimesed vaesemaks. Palju raha läheb Ukraina relvade heaks ehkki see maailmas ega sõja käigus midagi ei muuda aga oma rahvas vaesub selle tõttu.Valitsus on selleks valitud et oma rahva heaolu kindlustada. Aga nad vaid halvendavad meie rahva elatustaset.Brüsseli poliitikud on tegelenud kõige muuga aga mitte Euroopa vaesemate riikide nagu meie heaolu kindlustamisega. Kui meil oleks tubli valitsus ja me ei peaks abistama teisi riike saaksime ilma käskudeta väljaspoolt suurepäraselt hakkama.Siis oleksime iseseisev vabariik.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.