Keskerakond vaidlustab ringkonnakohtu otsuse

Eesti Keskerakonna esimees Mihhail Kõlvart märkis ringkonnakohtu otsust Porto Franco süüasjas kommenteerides, et lahend oli mõneti ootamatu, kuna esimese astme kohus oli leidnud, et süüdistuseks puuduvad tõendid. Kõlvarti sõnul seisab erakond oma õiguste eest ja vaidlustab ringkonnakohtu otsuse Riigikohtus.

“Oleme tutvunud kahe otsusega, mis on üksteisega vastuolus. Kuigi esimese astme kohus leidis, et süüdistustel erakonna osas ei ole alust, jäi ringkonnakohus teisele seisukohale,” ütles Kõlvart. “Selles küsimuses ootab õigusselgust nii erakond kui ka laiem avalikkus. Sellest tulenevalt kaebab Keskerakond otsuse Riigikohtusse edasi.”

Kõlvart juhtis tähelepanu, et tema ega linnaametnike suhtes pole süüdistusi ega kahtlustusi esitatud. Ta möönis, et olukord on keeruline, kuid soovitas Keskerakonda mitte maha kanda. “Oleme ennegi rasketest olukordadest välja tulnud. Meil on selleks teotahteline meeskond, eesmärgid ja usk sellesse, mida me teeme,” lisas Kõlvart. “Erakond peab võimalike negatiivsete stsenaariumidega arvestama, kuid täna pole veel jõustunud kohtuotsust. Ootame ära Riigikohtu seisukoha.”

1 Kommentaar
  1. Soo 4 kuud ago
    Reply

    Kohus on ka reformierakondlaste mõju all. Aga nad võivad teha mida tahavad ja neid ei karistata. Keskerakondlastele aga mõeldakse välja igasuguseid süüdustusi ehkki nad pole milleski süüdi.Keskerakond on ka praegu parim erakond vaatamata alatute reeturite lahkumisele.Peavoolumeedia on juba ammusest ajast Reformierakonna hääletoru.Küll ikka osatakse kavalalt võimule tulla aga võimul olles mitte midagi head teha meie rahvale.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.