Keskhommik 01.05.2024

“Keskhommiku” raadiosaates arutlesid Eesti Keskerakonna esimees Mihhail Kõlvart ja saatejuht Janek Mäggi päevakajalistel teemadel. Juttu tuli riigilõivude ja trahvide tõstmisest, kohalike omavalitsuste rahastamisest, umbusaldusavaldusest haridusminister Kristina Kallasele ja lõpetuseks Keskerakonna Euroopa Parlamendi valimiskampaaniast.

5 kommentaari
  1. Bogdan 2 kuud ago
    Reply

    Issanda halastus on jäägitu!

  2. Soo 2 kuud ago
    Reply

    Küll meil on ikka vilets valitsus.. Valitsus in selleks valitud et töötada oma rahva huvides et parandada oma rahva heaolu. enne valimisi valetati , peavooumeedia on nad osanud ka omale allutada et inimesi provotseerida neid valima. Nüüd allub Tallinn ka nendele ja on oodata samasugust viletsat valitsust nagu on riigis ‘. Mõeldakse välja igasuguseid makse ja veel trahve ka. Arvatavasti tasuta sõit kaob ka ära ja palju muudki halba on ees oodata.Meie raha aga läheb mujale mis maailmas midagi ei muuda ja ob nagu tilk merre aga näe imet peaminister saab peamiselt Brüsselis kiita ka.

  3. Soo 2 kuud ago
    Reply

    Vabandan vigade pärast-peab olema on,.

  4. Jaak 2 kuud ago
    Reply

    Haridusminister tahab oma tööd teiste kaela ajada, aga mille eest ta palka saab. Polnud vaja omale palku tõsta vaid hoopis õpetajatele. Paljud saavad raha selle eest et Riigikogus vajutavad nuppu halbade seaduste nõusoleku märgiks. Aga ma ei teagi kes reformierakonnas sobiks ministriks Ainuke ehk oleks Siim Kallas. Kuidas küll tal selline saamatu ja ebaõiglane tütar on. Kaja Kallas on näide sellest milline ei pea peaminister olema. Ta unustab et on valitud selleks et hoolitseda oma rahva heaolu eest.

  5. Eve 2 kuud ago
    Reply

    Kõlvart on hooliv ja tark poliitik ja sobiks ka valitsuse ministriks. oleks selliseid rohkem. Paremat Tallinna linnapead on raske leida. suur tänu talle suurepärase töö eest linnapeana ja palju edu edaspidiseks. Kindlasti on ta ka parem erakonna esimees kui oli reetur ratas kes nagu nüüd selgus et ajab vaid omakasu taga astudes Isamaa erakonda ehkki teab väga hästi et see erakond pole meie rahva heaks midagi teinud ja on olnud vaid kohatäiteks. tegelikult oli võimul kui Laar oli peaminister ja hinnad tõusid kõrgele eriti korterihinnad aga 6.e aasta jooksul kordagi ei tõusnud pensionid Tekkisid kodutud ja prügikastiinimesed, Vaesus kasvas tohutult jne.Siis sai peaministriks Siim Kallas ja kutsus valitsusse Edgar Savisaare kes tõstis pensioni 30 protsenti.Kõik läks ülesmäge aga omade laimu tõttu S. Kallas pidi ameti üle andma Ansipile ja kõik veeres taas allamäge.Aga praegune valitsus on veel viletsam.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.